Generalforsamling med fagseminar

Publisert

Velkommen til generalforsamling i Baker- og Konditorbransjens Landsforening! Etter generalforsamlingen blir det fagseminar, som også er åpent for ikke-medlemmer.

Generalforsamlingen finner sted på Næringslivets hus onsdag 12. juni 2024. Vi starter med lunsj kl. 11.15. Klokka 12.00 – 13.00 blir generalforsamlingen avholdt og kl. 13.00-15.00 blir det fagseminar med følgende program:

  • 13.00 – 13.05: Velkommen til Fagseminar
  • 13.05 – 13.35: Hva rører seg i mat og Drikkebransjen v/Petter Haas Brubakk, adm.dir. NHO Mat og Drikke
  • 13.35 – 14.00: Hvordan påvirker kunstig intelligens bransjens fremtid? v/ Martin Lang, adm.dir. MyFoodOffice
  • 14.00 – 14.30: Handel med korn, mjøl og bakarvarer: Korleis ser det ut, og kva betyr RÅK-ordninga for kornsektoren og norske bakeriføretak? v/ Torbjørn Tufte, Agri Analyse
  •  14.30 – 15.00: Hva vil en fagskoleutdanning bety for norsk baker- og konditorbransje v/Lars Lindland, faglærer og koordinator, Fagskolen i Viken

Vi ønsker dere hjertelig velkommen!