Lærlingekurs - laminerte deiger

Vil du være med å lage wienerbrød og croissanter med en landslagsutøver fra det norske Baker- og Konditorlandslaget? På dette kurset får du lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. Du kan også hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker.

Utsatt pga Covid 19, ny dato kommer

Kurset er beregnet på Lærlinger og elever på baker- og konditorlinjen, men er også åpent for andre som har lyst å lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. I tillegg kan du hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker. Om du syns dette høres gøy ut, er du hjertelig velkommen til å bli med Trude på en morsom og lærerik bakedag!

Trude Beate Brendehaug

  • Trude Beate Brendehaug

Trude har alltid likt å «skape» med hendene, og visste tidlig at hun skulle bli konditor. Trude er en av veteranene på det norske Baker- og konditorlandslaget. Her har hun vert utøver siden 2016, og har erfaring fra nasjonale og internasjonale konkurranser. Med svennebrev i både baker og konditor har Trude mye faglig kompetanse å by på.