BKLF

Innhold

Lærlingekurs - laminerte deiger

  • 6. mai 2021Kl. 09:00–14:00
  • Etterstad videregående skole
  • Lærlinger i BKO og elever på baker- og konditorlinje - gratis Andre - 2000 +mva
  • Påmeldingsfrist 3. mai 2021

Vil du være med å lage wienerbrød og croissanter med en landslagsutøver fra det norske Baker- og Konditorlandslaget? På dette kurset får du lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. Du kan også hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker.

Kurset er beregnet på Lærlinger og elever på baker- og konditorlinjen, men er også åpent for andre som har lyst å lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. I tillegg kan du hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker. Om du syns dette høres gøy ut, er du hjertelig velkommen til å bli med Trude på en morsom og lærerik bakedag!

Trude Beate Brendehaug

  • Trude Beate Brendehaug

Trude har alltid likt å «skape» med hendene, og visste tidlig at hun skulle bli konditor. Trude er en av veteranene på det norske Baker- og konditorlandslaget. Her har hun vert utøver siden 2016, og har erfaring fra nasjonale og internasjonale konkurranser. Med svennebrev i både baker og konditor har Trude mye faglig kompetanse å by på.