Kurs, Fagutdanning

Inspirasjonskurs - laminerte deiger

Jåttå videregående skole
BKLF-medlemmer 2000 + mva Andre 2500 + mva
#205

Laminerte deiger, croissant

På dette kurset får du sammen med landslagstrener Rémy Corbet, jobbe med laminerte deiger i form av Croissant, pain aux raisins og pain au chocolat . Formålet med kurset er at deltagerne skal optimalisere teknikk og lagdeling av smørdeig. Kurset er beregnet for deg som har svennebrev baker/konditor.

Utsatt pga. Covid 19, ny dato kommer.

Kurset passer for deg som vil lære noe nytt, perfeksjonere denne type bakst, eller for deg som trenger inspirasjon til nye produkter.

Å skape en perfekt croissant krever innsats og god teknikk. Vår kursholder Rémy har fremragende kompetanse på hvordan dette gjøres, og skal overføre denne kompetansen til deltagerne på dette kurset. Dere skal også lære hvordan dere kan variere deigen med rosiner og sjokolade, da får du noe for enhvær smak. 

Lunsj er inkludert i kursavgiften. Kursdeltagere må selv ha med rent arbeidstøy. 

Skulle du ha spørsmål om kurset utover dette, kan du kontakte fagansvarlig i Baker- og Konditorakademiet Erlend Løken Volden 

Kursholder

  • Rémy Daniel Jean Corbet

Remy er oppvokst i en bakerfamilie i Nantes i Frankrike, og han elsker å rulle deig. Han er utdannet bakersvenn, og jobber til daglig i Mesterbakeren som produktsjef og produktutvikler. Rémy er hovedtrener på baker- og konditorlandslaget.