BKLF

Innhold

Lærlingekurs - Laminerte deiger

  • 26. apr 2021Kl. 09:00–14:00
  • Jåttå videregående skole
  • Lærlinger i BKO og elever på baker- og konditorlinje - gratis Andre - 2000 +mva
  • Påmeldingsfrist 23. april

Vil du være med å lage wienerbrød og smørdeig med en landslagsutøver fra det norske Baker- og Konditorlandslaget? På dette kurset får du lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. Du kan også hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker.

Kurset er beregnet på Lærlinger og elever på baker- og konditorlinjen, men er også åpent for andre som har lyst å lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. I tillegg kan du hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker. Om du syns dette høres gøy ut, er du hjertelig velkommen til å bli med Caroline og Rikke på en morsom og lærerik bakedag! Caroline er utøver på bakelandslaget, og Rikke er rekrutt på det samme laget.