25.05.2022 Lærlingene trenger flere lærebedrifter Det første kullet på den nyopprettede linjen vg2 baker og konditor er snart ferdig på skolen. Antall elever som nå trenger læreplass som baker eller konditor er høyere enn tidligere, og det er nå vi trenger bedrifter som kan ta imot disse lærlingene.
25.05.2022 Tidligere direktør i BKLF, Carl E. Rønneberg, er død Tidligere direktør for BKLF, Carl E. Rønneberg, døde natt til 24. mai, 71 år gammel. Carl. E Rønneberg var direktør i BKLF fra 1999 til 2002.
Enighet i tarifforhandlingene på nr. 133 Overenskomsten for baker- og konditorfagene Den 20.05.2022 ble det enighet i forhandlingene mellom NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelsarbeiderforbund (NNN).
Konkurranse Nå kan du melde deg på til NM Ung Baker 2022 Etter to år med pandemi, er det endelig klart for konkurranser igjen. Forrige gang NM Ung Baker skulle arrangeres, ble konkurransen avlyst pga pandemien.
Vi er klare med årets Bransjeundersøkelse! Hvert år gjennomfører BKLF en bransjeundersøkelse for å kartlegge utvikling i bransjen, og hvilke ønsker og behov bransjen har for ulike tjenester. Her har alle mulighet til å gi oss både ris og ros for det arbeidet som bransjeforeningen gjør eller ikke gjør.
Vi skal kåre Norges beste Sunn Mat i farta-rett! NM Sunn Mat i farta er en konkurranse for alle som serverer og tilbyr mat til folk i farta. Konkurransen het tidligere NM i Sunn Fastfood, men har nå fått nytt navn og nytt innhold.
Ønsker du å bli kåret til "Årets beste lærebedrift" 2022? BKLF inviterer lærebedrifter over hele landet til å delta i kåringen om å bli "Årets beste lærebedrift".
De planlagte kursene i fagfornyelsen er nå gjennomførte I uke tolv ble siste planlagte kurs i fagfornyelsen holdt, og faglærerne har i løpet av de ti siste månedene fått en gjennomgang i en del av innholdet i de nye kompetansemålene.
Norge på 3.plass i VM i Paris! Det norske bakerlandslaget vant i dag bronse i VM i Coupe du Monde de la Boulangerie i Paris. Det er første gang det norske laget deltar i det som blir regnet for å være verdens viktigste og mest prestisjetunge konkurranse for bakere.
Naustdal Dampbakeri har donert en dagsomsetning til barna i Ukraina! Vi har nå fått inn 57 800 kroner til barna i Ukraina. Den siste donasjonen var på hele 35 000 kroner, og beløpet var en dagsomsetning fra ett av utsalgene til Naustdal Dampbakeri.