BKLF

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

29 resultater

Type artikkel
Velg område
29 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet

    Veileder for digitale endringsprosesser

    NHO Mat og Drikke har medvirket i utviklingen av en ny veileder som skal hjelpe bedrifter å gjennomføre vellykkede digitale endringer i arbeidslivet i samarbeid med tillitsvalgte.

  2. Nyhet, Andre artikler

    2 år med eget opplæringskontor i Baker- og konditorbransjen

    Etter vel 2 års satsing på eget opplæringskontor i baker- og konditorbransjen, er status 50 lærlingplasser og om lag 65 bedrifter som medlemmer.Dette synes vi er gode tall. Vi ser også etter vi har hatt samtaler med samarbeidsbedriftene våre nå i de siste månedene, at de vil ta inn lærlinger også til høsten.

  3. Nyhet

    Bransjeveileder for håndtering av smittevern på serveringssteder

    Baker- og Konditorbransjens landsforening anbefaler ny bransjeveileder for håndtering av smittevern på serveringssteder utarbeidet av NHO Reiseliv.

  4. Nyhet

    Støtt din lokale favoritt – så er den der i morgen også!

    Flere bransjeforeninger i mat- og drikkenæringen har gått sammen og oppfordrer alle til å støtte sin lokale mat- og drikkefavoritt i en tid der mange sliter.

  5. Nyhet

    Nå er portalen for kompensasjonsordning klar

    Den 21. april lanseres portalen www.kompensasjonsordning.no Nå anbefales bedrifter i bransjen å registrere sine søknader om kompensasjon for faste kostnader som følge av redusert salg under Covid-19.

  6. Nyhet

    BKLF utsetter innkreving av halve medlemskontingenten

    For å hjelpe våre medlemmer i en krevende økonomisk tid har BKLF besluttet å utsette innkreving av halve medlemskontingenten til høsten.

  7. Nyhet

    Corona-krisen er svært krevende for de lokale bakeri- og konditoriene

    Det er tøffe tider for de lokale bakeriene i disse tider. BKLF jobber sammen med NHO Mat og drikke med tiltak for å hjelpe alle de lokale bakeriene som rammes hardt av denne Coronakrisen, og som står i fare for å måtte stenge.

  8. Nyhet

    Nye nettsider for bransjeforeningen BKLF

    Bransjeforeningen har den siste tiden jobbet frem en ny nettside som nå er lansert. Her presenteres flere nyheter for medlemmer og andre interessenter i bransjen. Nettsidene oppdateres jevnlig med nyheter fra bransjen, og det vil bli sendt ut regelmessige nyhetsbrev på det som legges ut på nettsiden.

  9. Nyhet

    Innkalling til generalforsamling BKLF

    BKLF innkaller medlemmene sine til generalforsamling torsdag 4 juni 2020 kl 11.00 -13.00 på Scandic Hotels St. Olavs Plass, Oslo

  10. Nyhet

    Bransjeundersøkelse Baker- og konditorbransjen 2020

    BKLF gjennomfører årlig en bransjeundersøkelse for å kartlegge utvikling og behov bransjen har til ulike tjenester i fremtiden. Tilbakemeldingen er svært verdifull, og det tar kun et par minutt å svare.