BKLF

Innhold

Artikler

Vis filtrering

6 resultater

Type artikkel
Velg område
6 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Arrangementer

    Cerealfagdagen 2020

    Bærekraftig matproduksjon er høyt oppe på agendaen og byr på muligheter for bakerbransjen. Årets tema er Innovativt, sunt og bærekraftig og Cerealfagdagen 26. mars er en viktig møteplass for kornbønder, møller og bakere.

  2. Nyhet, Arrangementer

    Kurs i riktig merking av bakervarer

    Etter de nedslående resultatene i merkesjekken 2018, som omhandlet brød og brødvarer, har BKLF sammen med Mattilsynet nå satt sammen et kurs som vi tilbyr til Norges bakerbransje. Kurset blir holdt på Næringslivets hus i Oslo, 7.mai 2019.

  3. Nyhet, Arrangementer

    BKLF ønsker velkommen til landsmøte og generalforsamling

    I 2019 inviterer BKLF til generalforsamling, fagkonferanse og landsmøtemiddag på Quality Hotel Leangkollen i Asker. Arrangementet gjennomføres i løpet av en dag, og avsluttes med en Landsmøtemiddag. Dato for begivenheten er 8. mai.

  4. Nyhet, Arrangementer

    Sukker og sjokoladekurs med en av verdens ledende konditorer Martin Chiffers

    Martin Chiffers er en av verdens beste konditorer, med lang erfaring fra de beste hotellene i hele verden. For tiden er han Executive Pastry Chef på The Savoy i London.

  5. Nyhet, Arrangementer

    Cerealfagdagen 2019 – Lokalt, Ekte og Bærekraftig

    Programmet for Cerealfagdagen 2019 er klart, og mange spennende foredragsholdere er på plass. Suksessen fra fjoråret – Bakeskolen, blir med videre; i år med vekt på havre og gamle kornsorter.

  6. Nyhet, Arrangementer, Helse og kosthold

    Workshop 3 #merav – felles løft for sunt kosthold

    Hensikten med workshopen er å komme frem til konkrete tiltak for å nå målene i intensjonsavtalen, og på programmet står blant annet «tiltak for å få folk til å spise mer grovt».