BKLF

Innhold

Artikler

Vis filtrering

10 resultater

Type artikkel
Velg område
10 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, Fagutdanning, Opplæringskontorer

    Baker- og konditorbransjen får eget opplæringskontor

    BKO skal være et serviceorgan som vil tilrettelegge, effektivisere og koordinere bedriftens opplæringsvirksomhet og informasjonsarbeid rettet mot elever, ungdom, foreldre, lærere og andre aktører innen fagopplæring, utdanning og yrke.

  2. Nyhet, Fagutdanning, Opplæringskontorer

    Endelig får bakerne og konditorene egen linje på videregående!

    Selv om ting har tydet på at det ville gå denne veien, er det aldri noe som er sikkert før den offisielle bekreftelsen er på plass. Nå får vi altså gleden av å tilby dem som ønsker å bli bakere og konditorer en egen linje på VG2.

  3. Nyhet, Fagutdanning, Opplæringskontorer

    Innspillskonferanse om svenneprøvene

    Sammen med representanter fra svennenemdene, planlegger BKLF en innspillskonferanse / workshop med det formål å få til en mer enhetlig praktisering av svenneprøvene.

  4. Nyhet, Medlemsskap og fordeler, Fagutdanning, Opplæringskontorer

    Svært god mottagelse for det nye opplæringskontoret

    BKO har nå etablert seg med over 20 medlemsbedrifter i Hordaland og Rogaland, og er nå godt i gang med arbeidet for å tilrettelegge for en best mulig læretid for baker- og konditorelevene.

  5. Andre artikler, Fagutdanning

    Finn skole

    Både baker- og konditoryrket krever fire års videregående utdanning. Først tar du VG1 Restaurant- og matfag, og så VG2 Matfag (baker eller konditor). Opptakskravet her er fullført grunnskole.

  6. Andre artikler, Fagutdanning

    Spørsmål og svar

    Hvis du har lyst til å bli baker eller konditor, har du sikkert mange spørsmål. Hvordan er jobbmulighetene? Hvordan er hverdagen som baker? Får jeg en sikker jobb som konditor? Heldigvis har vi mange svar.

  7. Nyhet, Fagutdanning

    Endelig får bakerne og konditorene egen linje på videregående!

    Selv om ting har tydet på at det ville gå denne veien, er det aldri noe som er sikkert før den offisielle bekreftelsen er på plass. Nå får vi altså gleden av å tilby dem som ønsker å bli bakere og konditorer en egen linje på VG2.