Vi er baker- og konditorbransjens nøytrale tilbyder av tjenester og kompetanse. Hos oss kan du få hjelp til å utvikle deg som fagperson, til bedriftsutvikling eller du kan få hjelp til alt bedriften må ha på plass av internkontrollsytem.
Erlend er utdannet diplombaker, og har mangeårig erfaring som produktutvikler. Erlend har vært både utøver og trener på bakelandslaget, og han brenner for å overføre kunnskap. I Baker- og konditorakademiet jobber Erlend med:
Anne har mastergrad i matvitenskap og fagbrev baker. Med spisskompetanse innen internkontroll mat, har Anne mye å lære bort. Hun har lang erfaring med blant annet tillaging av håndbøker, revisjon og kurs på området. I Baker- Konditorakademiet jobber Anne med:
Kjetil er utdannet diplombaker og har mesterbrev baker og konditor i tillegg til en bachelorgrad i økonomi. Han er hovedtrener for Baker- og Konditorlandslaget og fagansvarlig i opplæringskontoret. Kjetil elsker faget sitt, og gjør alt han kan for at vi skal ha et landslag i verdensklasse og for at lærlingene skal bli så gode fagfolk som mulig. I Baker- og Konditorakademiet jobber Kjetil med:
Styrke kunnskap om råvarer, produksjonsmetoder, håndverksferdigheter og prosesser og produktutvikling i baker- og konditorfaget
Opprettholde mattrygghet i hele verdikjeden og utvikle kostnadseffektive løsninger når utfordringer oppstår.
Bygge opp kunnskap som er relevant for grove kornprodukter og hvilken effekt dette har på et balansert kosthold
Kunnskap om bærekraftig produksjon, effektivitet, valg av produksjonsmetode, optimal råvareutnyttelse, reduksjon av svinn og avfallshåndtering