BKLF

Innhold

Caroline Aasen

Caroline Aasen (20) fra Haugesund er utøver på bakerlandslaget 2020. Til daglig er hun bakerlærling hos Renaa xpress i Stavanger.

Kort om Caroline Aasen

Fødested: Haugesund
Bosted: Stavanger 
Utdannelse: 2 års lærling baker
Nåværende stilling: Baker lærling
Nåværende arbeidsgiver: Renaa xpress 
Arbeidserfaring: Har vært et år som baker lærling på W.B Samson og er nå på Renaa Xpress
Konkurranseerfaring: Rogalands mesterskapet 2018, NM Ung baker 2018 og Rogalands mesterskapet 2019

– Hvorfor valgte du å bli konditor/baker?

– Jeg ønsket ikke å bli baker i utgangspunktet, planen var å ta påbygg, men etter jeg startet på skolen ble jeg interessert.

– Hvorfor ville du bli med på Landslaget? 

– Jeg ønsket å bli med på landslaget for å lære mer og utvikle meg faglig.

 – Hvem innen baker og konditorverden ser du opp til?

 – Jeroen Trumpi, Erlend løken vollen, Remy corbet og Maximilien Tetard.

 – Hvor hadde du ditt siste bakericafe/konditoribesøk?

– W.B Samson på Gardemoen var siste bakeriet jeg besøkte.

 – Hvordan vil du beskrive "kulturen" på landslaget?

 – Kulturen på landslaget er veldig bra. Jeg synes alle er flinke til å hjelpe hverandre å utvikle seg.

 – Har yrket ditt levd opp til dine forventninger?: 

– Ja

– Hvilken fagområde/spesialitet vil du bli bedre/best på? 

– Jeg ønsker å bli bedre på søtbakst og brød.

 – Hva liker du best med å blitt medlem av landslaget? Erfaringen jeg får og felleskapet.

 – Hvilken faglig prestasjon er du mest stolt av?

 – NM ung baker er den faglige prestasjonen jeg er mest stolt over, det var der jeg virkelig fikk kjent på mestring og utvikling.

– Hva er ditt ultimate karrieremål på landslaget? 

– Lære mest mulig.