Cookies med havre, tranebær og mørk sjokolade

Ingredienser Cookies

150 g smør (temperert)
125 g sukker
100 g brunt sukker
250 g havregryn små
50 g egg
0,5 ts salt
0,25 ts natron
30 g tørket tranebær
50 g mørk sjokolade
50 g mel
 

Forberedelsestid: 15 min
Steketid: 12 min

Slik gjør du:

  1. Pisk smør, sukker og brunt sukker luftig
  2. Ha i litt og litt egg, rør godt sammen
  3. Tilsett havregryn
  4. Tilsett hvetemel, salt og natron
  5. Ha i sjokoladen og tranebær

Montering:

Rulles i en lang pølse, settes på kjøla, kuttes når den har blitt litt hard. Kuttes i tynne skiver på bakepapir.
Stekes på 160 grader i 10-12 min.

___

Laget av landslagsbaker Marte Krystad