Innhold

Bransjekalender

Vis filtrering

11 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
11 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. 14. juni 2021,

    Jåttå videregående skole

    Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 1

    I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.

  2. 15. juni 2021

    Hvordan bygge historier med foto og video i sosiale medier

    Foto og video er det foretrukne formatet i sosiale medier, både for å nå ut til og for å engasjere dine følgere. Dette kurset gir mulighet for å tilføre enda mer kunnskap om hvordan du effektivt kan bruke film og foto for å bygge de gode historiene.

    Utsatt til etter sommeren. Ny dato kommer.
  3. 17. juni 2021,

    Teams

    Generalforsamling 2021 - Baker- og Konditorbransjens Landsforening

    17. juni avholder Baker- og Konditorbransjens Landsforening sin generalforsamling. På grunn av pandemien blir det i år som i fjor et digitalt møte. Alle medlemmer er velkomne til å delta, men husk å meld dere på!

  4. 24. august 2021,

    Ole Vig vgs

    Fagfornyelsen konditorfaget - modul 1

    I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.

  5. 31. august 2021,

    Sørumsand videregående skole

    Inspirasjonskurs-laminerte deiger-sørumsand

    På dette kurset får du sammen med landslagstrener Rémy Corbet, jobbe med laminerte deiger i form av pain au chocolat strié trois colores. Formålet med kurset er at deltagerne skal optimalisere teknikk og lagdeling av smørdeig. Kurset er beregnet for deg som har svennebrev baker/konditor.

  6. 23. september 2021

    Uten fagarbeidere: Ingen matnasjon

    Digital landskonferanse for rekruttering til restaurant- og matfagene

  7. 28. september 2021,

    Sørumsand videregående skole

    Lærlingekurs - laminerte deiger

    Vil du være med å lage wienerbrød og croissanter med en landslagsutøver fra det norske Baker- og Konditorlandslaget? På dette kurset får du lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. Du kan også hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker.

  8. Etterstad videregående skole

    ,

    Lærlingekurs - laminerte deiger

    Vil du være med å lage wienerbrød og croissanter med en landslagsutøver fra det norske Baker- og Konditorlandslaget? På dette kurset får du lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. Du kan også hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker.

    Utsatt pga Covid 19, ny dato kommer
  9. Sørumsand videregående skole

    Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 1

    I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.

    Utsatt
  10. Jåttå videregående skole

    Inspirasjonskurs - laminerte deiger

    På dette kurset får du sammen med landslagstrener Rémy Corbet, jobbe med laminerte deiger i form av Croissant, pain aux raisins og pain au chocolat . Formålet med kurset er at deltagerne skal optimalisere teknikk og lagdeling av smørdeig. Kurset er beregnet for deg som har svennebrev baker/konditor.

    Utsatt pga. Covid 19, ny dato kommer.