Bransjekalender

Vis filtrering

5 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
5 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. 17. januar 2022,

    Sørumsand vgs

    Fagfornyelsen konditorfaget - modul 1

    I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.

  2. 18. januar 2022,

    Sørumsand vgs

    Fagfornyelsen konditorfaget - modul 2

    I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.

  3. 23. - 25. januar 2022

    Europain og VM i Paris 2022

    Det norske bakerlandslaget skal for første gang delta i Coupe du Monde de la Boulangerie, verdens mest prestisjetunge konkurranse for bakere. Konkurransen har vært arrangert hvert fjerde år siden 1992, og Norge er i 2022 ett av 12 land som har kvalifisert seg.

  4. 8. - 9. februar 2022,

    Sørumsand vgs

    Fagfornyelsen i bakerfaget - modul 3

    Modul 3 er siste kurs i rekken om fagfornyelsen i bakerfaget. Kurset vil gå over to dager, og teori og praksis vil være innflettet i hverandre. I denne modulen vil vi ha fokus på indirekte deigføring, med bruk av gjærbaserte fordeiger, skåldinger og surdeig.

  5. 26. april 2022,

    Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

    Diplombaker

    Diplomutdanningen for bakere er et utdanningstilbud som bygger på svennebrev i bakerfaget, og er et basiskurs om korn, mel og baketeknologi. Kurset er utviklet i et samarbeid mellom Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF), Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) og Nofima AS. Kurset består av basiskurs, samt selvvalgte fordypningsområder, og gir 5 studiepoeng.