BKLF

Innhold

Bransjekalender

Vis filtrering

12 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
12 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 3. mars 2021

  Workshop om matsvinn for håndverksbakerier

  Som vi alle sikkert vet, er bakevarer en av matvaregruppene med høyest matsvinn. Som bransje har vi et kollektivt ansvar for å gjøre noe med dette, og på denne workshopen kan du få litt drahjelp til å komme i gang med å redusere matsvinn i din bedrift.

 2. 5. mars 2021,

  Etterstad videregående skole

  Inspirasjonskurs - laminerte deiger

  På dette kurset får du sammen med landslagstrener Rémy Corbet, jobbe med laminerte deiger i form av cruffins og kouign amann. Disse små, uimotståelige fristelsene kan lages i utallige varianter, og her er det bare å slippe kreativiteten løs. Kurset er beregnet for deg som har svennebrev baker/konditor.

 3. 10. mars 2021

  ,

  Cerealfagdagen webinar 2021

  I 2021 blir Cerealfagdagen avholdt i to omganger. Først ut er et gratis webinar over to timer. I oktober satser vi på å igjen kunne møtes i Nofima sine lokaler på Ås. Tema for dagene er innovativt, sunt og bærekraftig – muligheter for cerealbransjen.

 4. 11. mars 2021

  Kurs i digital kommunikasjon og bruk av sosiale medier - For bakerier og konditorier

  Et samfunn i endring - før og etter covid-19. Vi har alle stått i en situasjon med store endringer og omstillinger. Hvordan bruke nye utfordringer til å skape nye muligheter? Behovet for kommunikasjon, informasjon og tilgjengelighet har økt og vil fortsatt være viktig i tiden fremover. På dette kurset vil du få tips til velsmakende kommunikasjon og inspirasjon med faglig påfyll og nyttige tips som du kan ta i bruk direkte etter kurset.

 5. #Merav - På lag med idretten

  På webinaret #MerAv - På lag med idretten, setter vi fokus på hvordan man gjennom idretten kan gjøre det lettere å ta sunnere valg. I tillegg vil det bli presentert to nye #MerAv nyheter.

 6. 20. april 2021,

  Sørumsand videregående skole

  Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 1

  I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.

 7. 26. april 2021,

  Jåttå videregående skole

  ,

  Lærlingekurs - Laminerte deiger

  Vil du være med å lage wienerbrød og smørdeig med en landslagsutøver fra det norske Baker- og Konditorlandslaget? På dette kurset får du lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. Du kan også hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker.

 8. 30. april 2021,

  Jåttå videregående skole

  Inspirasjonskurs - laminerte deiger

  På dette kurset får du sammen med landslagstrener Rémy Corbet, jobbe med laminerte deiger i form av Croissant, pain aux raisins og pain au chocolat . Formålet med kurset er at deltagerne skal optimalisere teknikk og lagdeling av smørdeig. Kurset er beregnet for deg som har svennebrev baker/konditor.

 9. 6. mai 2021,

  Etterstad videregående skole

  ,

  Lærlingekurs - laminerte deiger

  Vil du være med å lage wienerbrød og croissanter med en landslagsutøver fra det norske Baker- og Konditorlandslaget? På dette kurset får du lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. Du kan også hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker.

 10. 10. mai 2021,

  Jåttå videregående skole

  Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 1

  I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.