Bransjekalender

Vis filtrering

9 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
9 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. 1. - 2. februar 2022,

    Sørumsand videregående skole

    Brødbaking med Baker- og Konditorakademiet - for lærlinger

    Har du lyst til å dykke dypere i ulike bakeprosesser, bake med ulike melsorter og se hvordan det påvirker sluttresultatet? Her skal vi bake med både surdeig og andre fordeiger, se på reseptoppsetting og bli kjent med ulike konsistenser.

  2. 8. - 9. februar 2022,

    Sørumsand vgs

    Fagfornyelsen i bakerfaget - modul 3

    Modul 3 er siste kurs i rekken om fagfornyelsen i bakerfaget. Kurset vil gå over to dager, og teori og praksis vil være innflettet i hverandre. I denne modulen vil vi ha fokus på indirekte deigføring, med bruk av gjærbaserte fordeiger, skåldinger og surdeig.

  3. 8. februar 2022

    Merking av baker- og konditorvarer

    I dette kurset vil deltagerne få en gjennomgang av hvordan man skal merke matvarer på en måte som gjør at produktene til enhver tid tilfredsstiller gjeldende regelverk for næringsdeklarasjon og allergimerking.

  4. 15. - 16. februar 2022,

    Sørumsand vgs

    Fagfornyelsen i bakerfaget - modul 3

    Modul 3 er siste kurs i rekken om fagfornyelsen i bakerfaget. Kurset vil gå over to dager, og teori og praksis vil være innflettet i hverandre. I denne modulen vil vi ha fokus på indirekte deigføring, med bruk av gjærbaserte fordeiger, skåldinger og surdeig.

  5. 16. februar 2022

    Innføring i tillaging håndbok internkontroll mat

    I dette kurset skal deltagerne få en bedre forståelse av tillaging av håndbok internkontroll mat. Du får en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Kurset er beregnet for ansvarlige for internkontroll i bakeri, konditori, utsalg og andre interesserte.

  6. 21. mars 2022,

    Sørumsand vgs

    Fagfornyelsen konditorfaget - modul 1

    I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.

  7. 22. mars 2022,

    Sørumsand vgs

    Fagfornyelsen konditorfaget - modul 2

    I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.

  8. 26. - 29. mars 2022

    Europain og VM i Paris 2022

    Det norske bakerlandslaget skal for første gang delta i Coupe du Monde de la Boulangerie, verdens mest prestisjetunge konkurranse for bakere. Konkurransen har vært arrangert hvert fjerde år siden 1992, og Norge er i 2022 ett av 12 land som har kvalifisert seg.

  9. 26. april 2022,

    Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

    Diplombaker

    Diplomutdanningen for bakere er et utdanningstilbud som bygger på svennebrev i bakerfaget, og er et basiskurs om korn, mel og baketeknologi. Kurset er utviklet i et samarbeid mellom Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF), Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) og Nofima AS. Kurset består av basiskurs, samt selvvalgte fordypningsområder, og gir 5 studiepoeng.