Bransjekalender

Vis filtrering

9 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
9 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 19. - 20. oktober 2021,

  Sørumsand videregående skole

  Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 2

  I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.

 2. 26. - 27. oktober 2021,

  Sørumsand videregående skole

  Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 2

  I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.

 3. 8. - 9. november 2021

  Sunn og bærekraftig hverdagsmat

  Har du lyst på et lettvint, sunt og bærekraftig kosthold i hverdagen, men opplever at tiden ikke strekker til? På dette kurset skal vi hjelpe deg å lykkes med sunn og lettvint hverdagsmat. Diplombaker og tidligere landslagstrener Erlend Løken Volden, lærer deg å lage sunne, velsmakende brød med naturlige prosesser og lang modningstid.

 4. 16. november 2021,

  Sørumsand videregående skole

  Inspirasjonskurs- croissanter

  På dette kurset får du sammen med landslagstrener Rémy Corbet, jobbe med laminerte deiger i form av croissanter. Vi skal lage blant annet lage croissanter med farger, fylte croissanter og croissanter med fyll og topping. Kursholder, landslagstrener Rémy Corbet, lover deg en blanding av tradisjonelle og nyskapende produkter. Formålet med kurset er at deltagerne skal optimalisere teknikk og lagdeling av deig.

 5. 23. - 25. januar 2022

  Europain og VM i Paris 2022

  Det norske bakerlandslaget skal for første gang delta i Coupe du Monde de la Boulangerie, verdens mest prestisjetunge konkurranse for bakere. Konkurransen har vært arrangert hvert fjerde år siden 1992, og Norge er i 2022 ett av 12 land som har kvalifisert seg.

 6. 8. - 9. februar 2022,

  Sørumsand vgs

  Fagfornyelsen i bakerfaget - modul 3

  Modul 3 er siste kurs i rekken om fagfornyelsen i bakerfaget. Kurset vil gå over to dager, og teori og praksis vil være innflettet i hverandre. I denne modulen vil vi ha fokus på indirekte deigføring, med bruk av gjærbaserte fordeiger, skåldinger og surdeig.

 7. Etterstad videregående skole

  ,

  Lærlingekurs - laminerte deiger

  Vil du være med å lage wienerbrød og croissanter med en landslagsutøver fra det norske Baker- og Konditorlandslaget? På dette kurset får du lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. Du kan også hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker.

  Utsatt pga Covid 19, ny dato kommer
 8. Jåttå videregående skole

  Inspirasjonskurs - laminerte deiger

  På dette kurset får du sammen med landslagstrener Rémy Corbet, jobbe med laminerte deiger i form av Croissant, pain aux raisins og pain au chocolat . Formålet med kurset er at deltagerne skal optimalisere teknikk og lagdeling av smørdeig. Kurset er beregnet for deg som har svennebrev baker/konditor.

  Utsatt pga. Covid 19, ny dato kommer.
 9. Jåttå videregående skole

  ,

  Lærlingekurs - Laminerte deiger

  Vil du være med å lage wienerbrød og smørdeig med en landslagsutøver fra det norske Baker- og Konditorlandslaget? På dette kurset får du lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. Du kan også hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker.

  Utsatt pga. Covid 19, ny dato kommer.