Innhold

Bransjekalender

Vis filtrering

12 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
12 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. 24. august 2021,

    Ole Vig vgs

    Fagfornyelsen konditorfaget - modul 1

    I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.

  2. 31. august 2021,

    Sørumsand videregående skole

    Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 1

    I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.

  3. 2. september 2021

    Innføring i tillaging håndbok internkontroll mat

    I dette kurset skal deltagerne få en bedre forståelse av tillaging av håndbok internkontroll mat. Du får en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Kurset er beregnet for ansvarlige for internkontroll i bakeri, konditori, utsalg og andre interesserte.

  4. 7. september 2021,

    Sørumsand videregående skole

    Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 1

    I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.

  5. 15. september 2021,

    Etterstad videregående skole

    Inspirasjonskurs - laminerte deiger

    På dette kurset får du sammen med landslagstrener Rémy Corbet, jobbe med laminerte deiger i form av cruffins og kouign amann. Disse små, uimotståelige fristelsene kan lages i utallige varianter, og her er det bare å slippe kreativiteten løs. Kurset er beregnet for deg som har svennebrev baker/konditor.

  6. 23. september 2021

    Uten fagarbeidere: Ingen matnasjon

    Digital landskonferanse for rekruttering til restaurant- og matfagene

  7. 28. september 2021,

    Sørumsand videregående skole

    Lærlingekurs - laminerte deiger

    Vil du være med å lage wienerbrød og croissanter med en landslagsutøver fra det norske Baker- og Konditorlandslaget? På dette kurset får du lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. Du kan også hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker.

  8. 19. - 20. oktober 2021,

    Sørumsand videregående skole

    Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 2

    I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.

  9. Etterstad videregående skole

    ,

    Lærlingekurs - laminerte deiger

    Vil du være med å lage wienerbrød og croissanter med en landslagsutøver fra det norske Baker- og Konditorlandslaget? På dette kurset får du lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. Du kan også hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker.

    Utsatt pga Covid 19, ny dato kommer
  10. Jåttå videregående skole

    Inspirasjonskurs - laminerte deiger

    På dette kurset får du sammen med landslagstrener Rémy Corbet, jobbe med laminerte deiger i form av Croissant, pain aux raisins og pain au chocolat . Formålet med kurset er at deltagerne skal optimalisere teknikk og lagdeling av smørdeig. Kurset er beregnet for deg som har svennebrev baker/konditor.

    Utsatt pga. Covid 19, ny dato kommer.