Bransjekalender

Vis filtrering

8 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
8 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. 19. - 20. oktober 2021,

    Sørumsand videregående skole

    Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 2

    I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.

  2. 26. - 27. oktober 2021,

    Sørumsand videregående skole

    Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 2

    I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.

  3. 8. - 9. november 2021

    Sunn og bærekraftig hverdagsmat

    Har du lyst på et lettvint, sunt og bærekraftig kosthold i hverdagen, men opplever at tiden ikke strekker til? På dette kurset skal vi hjelpe deg å lykkes med sunn og lettvint hverdagsmat. Diplombaker og tidligere landslagstrener Erlend Løken Volden, lærer deg å lage sunne, velsmakende brød med naturlige prosesser og lang modningstid.

  4. 8. - 9. februar 2022,

    Sørumsand vgs

    Fagfornyelsen i bakerfaget - modul 3

    Modul 3 er siste kurs i rekken om fagfornyelsen i bakerfaget. Kurset vil gå over to dager, og teori og praksis vil være innflettet i hverandre. I denne modulen vil vi ha fokus på indirekte deigføring, med bruk av gjærbaserte fordeiger, skåldinger og surdeig.

  5. Etterstad videregående skole

    ,

    Lærlingekurs - laminerte deiger

    Vil du være med å lage wienerbrød og croissanter med en landslagsutøver fra det norske Baker- og Konditorlandslaget? På dette kurset får du lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. Du kan også hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker.

    Utsatt pga Covid 19, ny dato kommer
  6. Jåttå videregående skole

    Inspirasjonskurs - laminerte deiger

    På dette kurset får du sammen med landslagstrener Rémy Corbet, jobbe med laminerte deiger i form av Croissant, pain aux raisins og pain au chocolat . Formålet med kurset er at deltagerne skal optimalisere teknikk og lagdeling av smørdeig. Kurset er beregnet for deg som har svennebrev baker/konditor.

    Utsatt pga. Covid 19, ny dato kommer.
  7. Jåttå videregående skole

    ,

    Lærlingekurs - Laminerte deiger

    Vil du være med å lage wienerbrød og smørdeig med en landslagsutøver fra det norske Baker- og Konditorlandslaget? På dette kurset får du lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. Du kan også hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker.

    Utsatt pga. Covid 19, ny dato kommer.
  8. Sørumsand videregående skole

    Inspirasjonskurs-laminerte deiger-sørumsand

    På dette kurset får du sammen med landslagstrener Rémy Corbet, jobbe med laminerte deiger i form av pain au chocolat strié trois colores. Formålet med kurset er at deltagerne skal optimalisere teknikk og lagdeling av smørdeig. Kurset er beregnet for deg som har svennebrev baker/konditor.

    Utsatt pga. Covid19, ny dato kommer.