Bli kjent med Råde Bakeri
Når Linda Fredriksen kjenner duften av bakverk, føler hun trygghet. Det sier hun er fordi hun vokste opp i bakeriet til besteforeldrene. For Linda var det en fantastisk barndom som gav en stor trygghet.
Som medlem i BKLF blir du med i en demokratisk organisasjon som bygger på et bransjefellesskap og som ivaretar baker- og konditorbransjens betingelser og fremtid. Du får også tilgang til flere økonomiske og faglige fordeler. BKLF tilbyr medlemskap både for bedrifter og enkeltpersoner.
Merkebrukere som er bedriftsmedlemmer i BKLF får gratis bruk av brødskalamerket på all emballasje og presentasjon. Merkebrukere som ikke er medlem, betaler et årlig vederlag på inntil kr. 150.000
Bruk av brødskalamerket forutsetter i begge tilfeller en egen avtale mellom merkeeier (BKLF) og merkebruker.
Rekruttering og opplæring i bedrift er helt nødvendig om faget skal leve videre. inn i fremtiden.
Som bedriftsmedlem i BKLF får du rabatt på deltakelse i bransjens eneste opplæringskontor som utelukkende jobber med baker- og konditorutdanning. Gjennom en samarbeidsavtale med opplæringskontoret får du tilgang til flinke lærlinger, kunnskap om opplæring i bedrift og større underveis i læretiden som faglig leder og daglig leder.
Som bedriftsmedlem i BKLF får du gratis abonnement på bransjebladet Baker og Konditor. Dette flotte fagbladet informerer, engasjerer og inspirerer folk som jobber i bransjen vår.
Bladet inneholder både praktisk stoff som oppskrifter, ideer og kommentar til utvikling, trender og utfordringer som bransjen står overfor. Du finner også stoff fra gjesteskribenter i ulike fagmiljøer som står vår bransje nær.
BKLF har et nasjonalt og internasjonalt kontaktnett som gir informasjon og kunnskap om bransjen. Dette får du som bedriftsmedlem nytte av.
Som bedriftsmedlem i BKLF får du tilgang til dette kontaktnettet. Dette gir muligheter for utveksling og kompetansebygging. I tillegg jobber BKLF inn mot offentlige instanser og myndigheter for å påpeke og koordinere bransjens synspunkter og holdninger. BKLF har god oversikt over utdanningssystemet for yrkesfag ved å være representert i Faglig Råd for Restaurant og Matfag.
Som personlig medlem i BKLF får du gratis abonnement på bransjebladet Baker og Konditor. Dette flotte fagbladet informerer, engasjerer og inspirerer folk som jobber i bransjen vår.
Bladet inneholder både praktisk stoff som oppskrifter, ideer og kommentar til utvikling, trender og utfordringer som bransjen står overfor. Du finner også stoff fra gjesteskribenter i ulike fagmiljøer som står vår bransje nær.
BKLF har et nasjonalt og internasjonalt kontaktnett som gir informasjon og kunnskap om bransjen. Dette får du som bedriftsmedlem nytte av.
Som bedriftsmedlem i BKLF får du tilgang til dette kontaktnettet. Dette gir muligheter for utveksling og kompetansebygging. I tillegg jobber BKLF inn mot offentlige instanser og myndigheter for å påpeke og koordinere bransjens synspunkter og holdninger. BKLF har god oversikt over utdanningssystemet for yrkesfag ved å være representert i Faglig Råd for Restaurant og Matfag.
Når Linda Fredriksen kjenner duften av bakverk, føler hun trygghet. Det sier hun er fordi hun vokste opp i bakeriet til besteforeldrene. For Linda var det en fantastisk barndom som gav en stor trygghet.
På håndverksbakeriet Naturbakst i Haugesund, deler eierne raust både av bakervarer og tid. Å være til stede for kunden og lokalsamfunnet er viktig for de engasjerte og omsorgsfulle innehaverne Karianne Hauge Aksland og Svein Arne Aksland.
I 1906 åpnet Lalands bakeri i Mandal. Siden den gang har bakeriet skiftet både navn og eiere flere ganger, men en ting har aldri forandret seg; bakeriet har i over hundre år forsynt både sørlendinger og turister med velsmakende kvalitetshåndverk.
Dette fordelsprogrammet gir alle BKLF- medlemmer tilgang på ferdig forhandlede innkjøpsavtaler hos 40 leverandører.
Avtalen er ifølge Visma, blant de beste i markedet, og hjelper deg å spare både tid og penger på dine innkjøp. Avtalene dekker de fleste områder av administrative innkjøp, slik at du kan bruke tiden din på bedriftens faktiske virksomhet.