Cerealfagdagen webinar 2021

10. mar 2021, kl. 09.00–11.00

I 2021 blir Cerealfagdagen avholdt i to omganger. Først ut er et gratis webinar over to timer. I oktober satser vi på å igjen kunne møtes i Nofima sine lokaler på Ås. Tema for dagene er innovativt, sunt og bærekraftig – muligheter for cerealbransjen.

 Program for webinaret 10. mars

Kl. 9.00 Velkommen - Kristin Hollung, forskningssjef i Nofima

Muligheter for morgendagen

  • Plantebasert i et bærekraftsperspektiv – Øyvind Fylling-Jensen, adm. direktør i Nofima
  • Gamle vekster i ny drakt – muligheter ved innovativ prosesseringsteknologi – Svein Knutsen, seniorforsker Nofima
  • Omstilling under Covid-19 – hvordan løste vi det – Per Christian Samson, daglig leder W.B. Samson
  • Matkorninitiativet – en felles satsing – Per Christian Rålm, Fagsjef næringspolitikk hos Norske Fellleskjøp

Autentisk, sunt og lokalt

  • Erfaringer fra lokalt samarbeid om sunne produkter – Anne-Marte Røen Bye, daglig leder i Duga
  • Erfaringer fra lokalt samarbeid – Fredrik Lønne, innehaver Harmoni Bakeri
  • Oppsummering og avslutning – Gunnar Bakke direktør i BKLF