Fagfornyelsen i bakerfaget - modul 3

Modul 3 er siste kurs i rekken om fagfornyelsen i bakerfaget. Kurset vil gå over to dager, og teori og praksis vil være innflettet i hverandre. I denne modulen vil vi ha fokus på indirekte deigføring, med bruk av gjærbaserte fordeiger, skåldinger og surdeig.
Modul 3 vil handle om grovbakst. Vi skal gå grundig inn i ulike bakemetoder med rug, havre, bygg og sammalt hvete. Det vil bli fokus på indirekte deigføring, med bruk av gjærbaserte fordeiger, skåldinger og surdeig.
I likhet med modul 1 og 2 vil dette kurset også ha en utforskende profil, der det legges opp til at det skal kastes ball og sparres hele veien.
Kurset er beregnet for faglærere, vg2 baker og konditor.
Kursdeltagere må selv ha med rent arbeidstøy. Lunsj er inkludert. kurset varer fra kl. 10.00-16.00 begge dager.
Skulle du ha spørsmål om kurset utover dette, kan du kontakte fagansvarlig i Baker- og Konditorakademiet Erlend Løken Volden
Kursholder

- Erlend Løken Volden
Erlend er utdannet diplombaker, og har mangeårig erfaring som produktutvikler. Han har vært både utøver og trener på bakelandslaget, og brenner for å overføre kunnskap. Erlend holder for tiden på å skrive de nye lærebøkene i baker- og konditorfaget. Som fagansvarlig for fagkompetanse i Baker- og konditorakademiet, jobber Erlend blant annet med lærlinger, kurs og kompetanse, bakefaglig rådgivning og håndverksbakeriordningen.