Bransjetur til København

20. apr 2023 til 24. apr 2023 Scandic Spectrum, København

Velkommen til bransjetur med BKLF og Din Baker fra 20. – 24. april. Turen går til København, og det vil bli faglige møter, messe med leverandører, leverandøraften på håndplukkede restauranter, festmiddag og bakeribesøk. Det er også lagt opp til en del egentid.

Påmelding åpner snart

Vi reiser med DFDS fra Vippetangen i Oslo torsdag den 20. april, og ankommer København fredag den 21. april. Ved ankomst blir vi hentet av en kanalbåt, og får en guidet tur på Københavns "kanaler" frem til Scandic Spectrum hotell, hvor vi skal overnatte fra fredag den 21. til søndag den 23. april. Her vil også fagkonferanse finne sted lørdag 22. april fra kl. 10.00 – kl. 12.00. Returen til Norge går også med DFDS. Det blir avreise fra København søndag den 23. april, og båten ankommer Oslo den 24. april ca. kl. 10.00.

Program og påmeldingslenke kommer over jul. Kort fortalt vil programmet inneholde blant annet faglige møter, messe med leverandører, leverandøraften på håndplukkede restauranter, festmiddag på den Sorte Diamant, bakeribesøk og egentid. Med andre ord, dette blir en tur du ikke vil gå glipp av!