Hopp til hovedinnhold
Medlemsportal - logg inn
Kontakt oss
Våre tjenester
Næringspolitikk og myndighetskontakt
Sertifisering av Håndverksbakeri
Brødskala´n
Rådgivning IK-Mat
Kompetanse
Baker- og konditorakademiet
Opplæringskontoret
Baker- og konditorlandslaget
Bli baker eller konditor
Medlemskap
Medlemsfordeler
Kontingent
Søknadsskjema
Våre medlemmer
Om oss
Nettmagasin
Søk
Åpne meny
Lukk meny
Åpne søk
Lukk søk
Søk
Lukk
Våre tjenester
Kompetanse
Medlemskap
Om oss
Nettmagasin
Våre tjenester
Næringspolitikk og myndighetskontakt
Sertifisering av Håndverksbakeri
Brødskala´n
Rådgivning IK-Mat
Kompetanse
Baker- og konditorakademiet
Opplæringskontoret
Baker- og konditorlandslaget
Bli baker eller konditor
Medlemskap
Medlemsfordeler
Kontingent
Søknadsskjema
Våre medlemmer
Medlemsportal - logg inn
Kontakt oss
BKLF
Bransjekalender
Cerealfagdagen
Cerealfagdagen
12. mar 2025
Nofima Ås
Tema for dagen er «Norsk, sunt og bærekraftig». Hold av dagen, men informasjon kommer!
Deling
X/Twitter
Facebook
LinkedIn
Kopier lenke