#MerAv seminar
                Sunt kosthold er den røde tråden i årets program. Det skal også deles ut en rekke priser. Se programmet her!
Velkommen til #MerAv seminar med prisutdelinger på UMAMI-messen
Hvor: Møterom Studio 2 i Nova Studios, 2. etasje (Inngang Vest)
Når: 19. Mar, 08:30 - 11:00
Seminaret er først og fremst beregnet på bedrifter som har undertegnet Intensjonsavtalen med myndighetene, men er også åpent for andre som ønsker å slutte seg til dette arbeidet. Seminaret belyser viktige temaer knyttet til valg av sunt kosthold, hva som skal til for å skape endringer i kostvaner og presentere planlagte kampanjer og dele ut diverse priser som støtter dette arbeidet, samt utmerkelser fra Helsedirektoratet.
Program
| 
 Tid  | 
 Tittel  | 
 Innleder  | 
| 
 09.00 – 09.05  | 
 Åpning/Velkommen  | 
 Trude H Nordli, Sjømat Norge  | 
| 
 09.05 – 09.45  | 
 Hvordan markedsføring av F&G sikrer engasjement, stolthet og økt konsum Hvordan nudger REMA 1000 kunder til å spise i tråd med kostholdsrådene? 10 år med sunnhet og folkehelse - Vår erfaring med #MerAv  | 
 Ingrid Sanfelt Hansen, Coop 
 Ingvill Måkestad Bovim, Rema 1000 
 Aina Marie Lien, Norgesgruppen  | 
| 
 09.45 – 10.00  | 
 Hva skal til for at folk skal spise MerAv grovtgrøntogblått?  | 
 Runar Døving  | 
| 
 10.00 – 10.10  | 
 Har prisen skapt varig endring i kostvaner i kantina?  | 
 Hege Sørlie, ISS  | 
| 
 10.10 – 10.30  | 
 Nye kostråd, hva nå? Helsedirektoratets arbeid med oppfølging og implementering av de nye kostrådene  | 
 Ole Berg, Helsedirektoratet  | 
| 
 10.30 – 11.15  | 
 Priser og utmerkelser: Intensjonsavtalens utmerkelser Sunnere produkt Sunnere markedsføring 
 NM- Sunn mat i kantina 
 NM i frukt og grønt energistasjon  | 
 
 
 
 
 Iselin Sagen, Opplysningskontoret for frukt og grønt Anne Cecilie Kaltenborn, Administrerende direktør i NHO Service og Handel  | 
Arrangør/konferansekomite: Sjømat Norge v/Trude H. Nordli, Frukt og Grønnsaksgrossistenes Forening v/ Mariann Jørgensen, Baker- og Konditorbransjens Landsforening v/Gunnar Bakke