Remy Corbet er lagtrener for bakerlandslaget. Han jobber til daglig som produktsjef hos Mesterbakeren AS i Oslo.

CV Corbet Remy Daniel Jean (Baketrener)

Født: Nantes i Frankrike 15.01.1973

Bosted: Eidsvoll

Deltager på bakerlandslaget siden: Januar 2019

Utdanning: Svennebrev baker : diplombaker

Nåværende arbeidsgiver: Mesterbakeren AS oslo. Produktsjef, produktutvikling.

– Hvorfor valgte du å bli baker?

– Fordi min familie er baker, vart alltid å bakte når jeg var liten , elsker å prøver ny ting og ny råvarer, kreativitet, rulle deig og surdeig brød har magisk for meg : )

– Hvorfor ville du bli med på Landslaget?

– For hjelp Norge å bli i stor konkurranse, spennende å jobber med best Baker i Norge.

– Hvem innen baker- og konditorverden ser du opp til?

– Cyrille Van Der Stuyft, som trener landslaget til Frankrike.

– Hvor hadde du ditt siste bakericafe/konditoribesøk?

– Skøyen (Brødbakerne).

– Hvordan vil du beskrive "kulturen" på landslaget?

– Morsomt å drive så flink baker. Moro  på trening har den viktigst.

– Har yrket ditt levd opp til dine forventninger?

– Yes, jeg lærer hver dag.

– Hvilken fagområde/spesialitet vil du bli bedre/best på?

– Forskjellig teknisk.

– Hva liker du best med å blitt medlem av landslaget? 

– Lærer Baker å bli best.

– Hvilken faglig prestasjon er du mest stolt av? 

– Utvikle en god oppskrift.

– Hva er ditt ultimate karrieremål på landslaget?

– Jeg vil hjelpe til med å lage kurs for bakeri eller i skolen, og hvis det kommer en dag en bakerskole i Norge, vil jeg gjerne jobbe der.