Bransjekalender

Vis filtrering

8 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
8 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Landskonferansen for restaurant- og matfag

  Vi inviterer til Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) og UMAMI ARENA 14.og 15. februar. Det blir to innholdsrike dager der kompetanse og rekruttering står i fokus.

 2. NM i konditorkunst 2023

  Nå er det åpent for påmelding til NM i konditorkunst 2023. Sist gang "Årets konditor" ble kåret var i 2017, og det var tidligere landslagsutøver, Tonje Holtungen, som da stakk av med seieren. I neste års konkurranse, som finner sted på messen "Umami", er Tonje med i dommerpanelet.

 3. #MerAv-seminar på Umami Arena

  "Spisevaner endres raskt i krisetider - mulighetsrom for det vi skal spise #MerAv" er tittelen på #MerAv-seminaret under Umami Arena den 16. februar kl. 10.00 – 11.30.

 4. Cerealfagdagen 2023

  8. mars inviterer vi sammen med Nofima til Cerealfagdagen 2023. Dagen vil være en ypperlig arena for både å samle ny kunnskap og mingle med andre i bransjen.

 5. Cerealfagdagen 2023

  Etter to år med Cerealfagdagen i digitalt format, er det endelig tid for fysisk å møtes til Cerealfagdagen igjen. Vi har satt sammen et spennende program, og vi gleder oss til å se dere i Nofimas lokaler på Ås den 8. april.

 6. Bransjetur til København

  Velkommen til bransjetur med BKLF og Din Baker fra 20. – 24. april. Turen går til København, og det vil bli faglige møter, messe med leverandører, leverandøraften på håndplukkede restauranter, festmiddag og bakeribesøk. Det er også lagt opp til en del egentid.

  Påmelding åpner snart)
 7. Generalforsamling

  Etter å ha arrangert generalforsamlingen digitalt gjennom pandemien, er det endelig tid for å møtes til en fysisk generalforsamling med lunsj.

 8. 125-årsjubileum

  I år feirer Baker- og Konditorbransjens Landsforening 125 år, og i den forbindelse skal vi arrangere en stor festmiddag på Grand Hotel i Oslo den 9. september. Hold av datoen!