Landskonferansen for restaurant- og matfag
Vi inviterer til Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) og UMAMI ARENA 14.og 15. februar. Det blir to innholdsrike dager der kompetanse og rekruttering står i fokus.
8 resultater
Vi inviterer til Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) og UMAMI ARENA 14.og 15. februar. Det blir to innholdsrike dager der kompetanse og rekruttering står i fokus.
Nå er det åpent for påmelding til NM i konditorkunst 2023. Sist gang "Årets konditor" ble kåret var i 2017, og det var tidligere landslagsutøver, Tonje Holtungen, som da stakk av med seieren. I neste års konkurranse, som finner sted på messen "Umami", er Tonje med i dommerpanelet.
"Spisevaner endres raskt i krisetider - mulighetsrom for det vi skal spise #MerAv" er tittelen på #MerAv-seminaret under Umami Arena den 16. februar kl. 10.00 – 11.30.
8. mars inviterer vi sammen med Nofima til Cerealfagdagen 2023. Dagen vil være en ypperlig arena for både å samle ny kunnskap og mingle med andre i bransjen.
Etter to år med Cerealfagdagen i digitalt format, er det endelig tid for fysisk å møtes til Cerealfagdagen igjen. Vi har satt sammen et spennende program, og vi gleder oss til å se dere i Nofimas lokaler på Ås den 8. april.
Velkommen til bransjetur med BKLF og Din Baker fra 20. – 24. april. Turen går til København, og det vil bli faglige møter, messe med leverandører, leverandøraften på håndplukkede restauranter, festmiddag og bakeribesøk. Det er også lagt opp til en del egentid.
Etter å ha arrangert generalforsamlingen digitalt gjennom pandemien, er det endelig tid for å møtes til en fysisk generalforsamling med lunsj.
I år feirer Baker- og Konditorbransjens Landsforening 125 år, og i den forbindelse skal vi arrangere en stor festmiddag på Grand Hotel i Oslo den 9. september. Hold av datoen!