BKLF

Innhold

Bransjekalender

Vis filtrering

12 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
12 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 15. april 2021

  Innføring i internkontroll mat

  I dette kurset skal deltagerne få en bedre forståelse av tillaging av håndbok internkontroll mat. Du får en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Kurset er beregnet for ansvarlige for internkontroll i bakeri, konditori, utsalg og andre interesserte.

 2. 26. april 2021,

  Jåttå videregående skole

  ,

  Lærlingekurs - Laminerte deiger

  Vil du være med å lage wienerbrød og smørdeig med en landslagsutøver fra det norske Baker- og Konditorlandslaget? På dette kurset får du lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. Du kan også hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker.

 3. 30. april 2021,

  Jåttå videregående skole

  Inspirasjonskurs - laminerte deiger

  På dette kurset får du sammen med landslagstrener Rémy Corbet, jobbe med laminerte deiger i form av Croissant, pain aux raisins og pain au chocolat . Formålet med kurset er at deltagerne skal optimalisere teknikk og lagdeling av smørdeig. Kurset er beregnet for deg som har svennebrev baker/konditor.

  Utsatt
 4. 4. mai 2021,

  Ole Vig vgs.

  Sjokoladekurs for lærlinger

  Vil du være med på sjokoladekurs med en utøver fra konditorlandslaget?  På dette kurset skal vi temperere sjokolade og lage ulike smaker og ganacher.

 5. 4. mai 2021,

  Sørumsand videregående skole

  Brødbaking med Baker- og Konditorakademiet - for lærlinger

  Har du lyst til å dykke dypere i ulike bakeprosesser for å finne ut mer om hvordan du kan påvirke sluttresultatet? Har du lyst til å lære hvordan du setter opp din egen resept? På dette kurset får du sammen med Erlend Løken Volden gjøre begge deler.

 6. 6. mai 2021,

  Etterstad videregående skole

  ,

  Lærlingekurs - laminerte deiger

  Vil du være med å lage wienerbrød og croissanter med en landslagsutøver fra det norske Baker- og Konditorlandslaget? På dette kurset får du lære grunnleggende teknikker for å lykkes med laminerte deiger. Du kan også hente inspirasjon til utforming av produkter og nye smaker.

 7. 10. mai 2021,

  Jåttå videregående skole

  Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 1

  I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.

 8. 19. mai 2021,

  Sørumsand videregående skole

  Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 1

  I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.

 9. 2. juni 2021,

  Ole Vig vgs

  Fagfornyelsen konditorfaget - modul 1

  I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.

 10. 17. juni 2021,

  Teams

  Generalforsamling 2021 - Baker- og Konditorbransjens Landsforening

  I juni inviterer Baker- og Konditorbransjens Landsforening til generalforsamling. På grunn av pandemien blir det i år som i fjor et digitalt møte. Alle medlemmer er velkomne til å delta, men husk å meld dere på!