Baker- og Konditorkonferansen

Næringslivets Hus, Majostuen, Oslo

Velkommen til årets viktigste møteplass! En dag fylt med spennende foredragsholdere, inspirasjon og gode bransjekolleger.

Program

10.00-10.30: Registrering og mingling

10.30: Velkommen ved Landbruks- og Matminister Nils Kristian Sandtrøen

10.35 - 11.35: Skaperkraft 

10.35 - 10.55: Presentasjon av Årets Bakeri 2025  - Braud Hådverksbakeri v/ Liv Valaker Røen
10.55 - 11.15: Umid Fotikh fra landslaget forteller om sin reise v/ Umid Fotikh
11.15 - 11.35: Innlegg av Theo Romer fra Encore Oslo

11.35-12.20: Lunsj

12.20-13.20: Arbeidskraft

12.20 - 12.40: Erfaringer og effekten av BakerKonditorCampus v/ Morten Carlson  og Einar Martin Kålen
12.40 - 13.00: Status på rekruttering, søkning og behov for fagfolk i bransjen v/ Gunnar Bakke
13.00 - 13.20: "Velg Mat" mobilisering av mulighetene i matbransjen v/ Lars Linland

13.20-13.40: Pause

13.40-14.30: Bærekraft

13.40 - 14.10: Det er maten vår. For pokker! v/ Anders Nordstad
14.10 - 14.30: Bakverkene som forandret verden - og bakerne og konditorene som gjør livet verdt å leve v/ Christopher Sjuve

14.30-14.50: Pause

14.50-15.10: Hvorfor handle lokalt - Håndverksbakeri v/ Sigurd Owren
15.10 - 15.30: Status fra Matkornpartnerskapet for å bruke mer norsk mel v/ Amund Dønnum

15.30-15.40: Oppsummering og avslutning v/ Gunnar Bakke