Baker- og Konditorkonferansen

Næringslivets Hus, Majostuen, Oslo

Velkommen til årets viktigste møteplass! En dag fylt med spennende foredragsholdere, inspirasjon og gode bransjekolleger.

Foreløpig program

10.00-10.30: Registrering og mingling

10.30: Velkommen ved Landbruks- og Matminister Nils Kristian Sandtrøen

10.35-11.35: Skaperkraft 
Innlegg fra vinneren av Årets bakeri 2025, landslagsbaker Umid Fotikh og Theo Romer fra Encore Oslo.

11.35-12.20: Lunsj

12.20-13.20: Arbeidskraft
Innlegg om BakerKonditorCampus, rekruttering og kompetansebehov i bransjen, og Velg Mat-prosjektet.

13.20-13.40: Pause

13.40-14.30: Bærekraft
Innlegg fra Anders Nordstad og Christopher Sjuve

14.30-14.50: Pause

14.50-15.30: Bærekraft forts.
Innlegg om Matkornpartnerskapet og lokale håndverksbakerier

15.30-15.40: Oppsummering og avslutning