BKLF

Innhold

Bli personlig medlem i BKLF

Bli personlig medlem i BKLF, og få tilgang til et faglig felleskap og gratis fagblad.

Som personlig medlem i BKLF, blir du del av et spennende nettverk av fagfolk. I dette nettverket møter du både likesinnede medlemmer, Baker- og konditorlandslaget og Opplæringskontoret for Baker- og konditorbransjen (BKO). I tillegg får du gratis abonnement på fagbladet Baker og Konditor.

Vedtektene til BKLF har i lang tid åpnet for personlig medlemskap i bransjeforeningen, ogBKLF ønsker at flere privatpersoner i bransjen skal få en tydeligere arena hvor man kan utøve faglig og sosialt felleskap. Nå oppfordrer derfor BKLF til at flere tegner personlig medlemskap i Bransjeforeningen. Alle som har svennebrev som baker eller konditor kan bli personlig medlem, og delta i et selvstendig, uavhengig nettverk med egen økonomi og ledelse, som skal fremme faglig og sosialt felleskap.

Formålet med dette, er å skape en arena for privatpersoner med svennebrev i baker- og konditorfagene, på tvers av hele bransjen. Enten du jobber i en bakeribedrift, hos en  leverandør eller i en institusjon,  om du er bedriftseier, faglærer, pensjonist eller kun faglig interessert, får du som personlig medlem i bransjeforeningen tilsendt fagbladet Baker og Konditor, og du får invitasjon til å delta i et felleskap av likesinnede bransjefolk.

Medlemskapet koster kr 750 ,- pr år, og inkluderer årsabonnement på fagbladet Baker og Konditor.