Nye nettsider for bransjeforeningen BKLF

Bransjeforeningen har den siste tiden jobbet frem en ny nettside som nå er lansert. Her presenteres flere nyheter for medlemmer og andre interessenter i bransjen. Nettsidene oppdateres jevnlig med nyheter fra bransjen, og det vil bli sendt ut regelmessige nyhetsbrev på det som legges ut på nettsiden.

De nye nettidene skal også være er enklere slik at en kan registrer direkte alle skjema som trengs og sendes direkte inn. Informasjon om alle sidene til bransjeforeningen er også lett tilgjengelig.

www.bklf.no presenteres informasjon om registrering for å bli merkebruker av Brødskala`n og/eller "Håndverksbakeri". I tillegg er det informasjon og registreringsmuligheter for lærlinger og lærebedrifter til bransjens opplæringskontor.

Det er også etablert en ny nettbutikk https://nettbutikk.bklf.no/ der det tilbys ulike rekvisitter for bakerier eller bakeinteresserte.

BKLF har også laget en egen bransjekalender som gir en god oversikt over de viktigste kurs og aktivitetene i bransjen.

På de nye nettsidene presenteres også medlemmene med logo og link til deres hjemmeside. Vi har også laget en link til den siste kampanjen «Støtt din lokale baker» https://www.cakeiteasy.no/hverbolleteller

Vi håper de nye nettsidene blir godt mottatt. Send oss gjerne innspill om det er noe dere savner på de nye nettsidene.

De bakerier som ønsker å etablere vår logo på egen hjemmeside med direkte link til oss, bes kontakte gb@nhomd.no så tilrettelegger vi for dette.