Bli med til Europain og VM i Paris 2022

Det norske bakerlandslaget skal for første gang delta i Coupe du Monde de la Boulangerie, verdens mest prestisjetunge konkurranse for bakere. Konkurransen har vært arrangert hvert fjerde år siden 1992, og Norge er i 2022 ett av 12 land som har kvalifisert seg.

Den norske deltagelsen har stor betydning for hele den norske baker- og konditorbransjen, da vi får vist frem norsk bakekunst og særpreg for verdenseliten. Trude Beate Brendehaug, Remy Corbet og Xiao Juan Peng skal representere Norge i konkurransen.

Coupe du Monde de la Boulangerie finner sted 26.-29. mars, på bakerimessen Europain, så her kan du kombinere messe med å heie på det norske laget sammen med bransjekolleger.

Det vil bli lagt opp til mye sosialt, blant annet middagscruise på Seinen. Hotellet ligger i Latinerkvarteret, som er et av de hyggeligste områdene i Paris, og toget til messeområdet går direkte fra togstasjonene Luxembourg og Sant Michel Notre Dame som er i gangavstand fra hotellet.

Pris for turen er fra kr 6.950 for medlemmer av BKLF og fra kr 8.650 for andre. Prisen inkluderer:

  • Flyreise inkl. flyskatter tur/retur Oslo – Paris med SAS og Air France
  • 1 stk. innsjekket bagasje
  • Overnatting 2 netter inkl. frokost på nevnte hotell
  • Flyplasstransfer inkl. guide som møter gruppen på flyplassen og følger til hotellet
  • Middagscruise på Seinen

Her kan du lese mer om turen og melde deg på: https://www.reisegleder.com/europain

Les mer om messen her: https://www.europain.com/en