Cerealfagdagen 2021

I 2021 blir Cerealfagdagen avholdt i to omganger. 10. mars arrangerer vi et gratis webinar over to timer, mens vi i oktober satser på igjen å kunne samles i Nofimas lokaler på Ås. Tema for dagene er innovativt, sunt og bærekraftig – muligheter for cerealbransjen.

Webinaret vil pågå fra kl. 9.00 – 11.00 og deltakelse er gratis, og du kan melde deg på her.

 Program for webinaret 10. mars

Kl. 9.00 Velkommen - Kristin Hollung, forskningssjef i Nofima

Muligheter for morgendagen

  • Plantebasert i et bærekraftsperspektiv – Øyvind Fylling-Jensen, adm. direktør i Nofima
  • Gamle vekster i ny drakt – muligheter ved innovativ prosesseringsteknologi – Svein Knutsen, seniorforsker Nofima
  • Omstilling under Covid-19 – hvordan løste vi det – Per Christian Samson, daglig leder W.B. Samson
  • Matkorninitiativet – en felles satsing – Per Christian Rålm, Fagsjef næringspolitikk hos Norske Fellleskjøp

Autentisk, sunt og lokalt

  • Erfaringer fra lokalt samarbeid om sunne produkter – Anne-Marte Røen Bye, daglig leder i Duga
  • Erfaringer fra lokalt samarbeid – Fredrik Lønne, innehaver Harmoni Bakeri
  • Oppsummering og avslutning – Gunnar Bakke direktør i BKLF

Meld deg på her