Sjekk ut kurstilbud fra Baker- og Konditorakademiet

Baker- og Konditorakademiet vil gjennom 2021 tilby en rekke uavhengige kurs til bakerbransjen. Vi håper med dette at vi kan tilby noe til bransjen vår som den lenge har manglet.

Landslagstrener Rémy Corbet holder flere inspirasjonskurs for fortrinnsvis baker- og konditorsvenner, mens utøvere på landslaget holder kurs fortrinnsvis for lærlinger, elever på baker- og konditorlinjen og andre interesserte. Disse kursene er praktiske kurs der teknikk vil bli perfeksjonert og kreativitet sluppet løs.

Baker- og Konditorakademiet vil også tilby digitale kurs, blant annet på feltet IK-mat. Som mange allerede har fått med seg, har Baker- og Konditorakademiet fått en fagansvarlig for mattrygghet og helse, Anne Momrak-Haugan, som vil være ansvarlig for disse kursene.

Les mer om kursene på bransjekalenderen til BKLF

Vi ønsker å tilby uavhengige, toppkvalitetskurs til den norske bakerbransjen; kurs du har lengtet etter. Om det er kurs du ønsker, men ikke finner her, kan du etterspørre ditt drømmekurs hos oss. Det vil bli publisert kurs fortløpende på den ovennevnte siden, så det er bare å følge med på bransjekalenderen.