Naustdal Dampbakeri har donert en dagsomsetning til barna i Ukraina!

Vi har nå fått inn 57 800 kroner til barna i Ukraina. Den siste donasjonen var på hele 35 000 kroner, og beløpet var en dagsomsetning fra ett av utsalgene til Naustdal Dampbakeri.

President i BKLF, Ole John Berntsen, sier at det å hjelpe disse barna er ikke noe som kan vente, de trenger vår hjelp nå. Berntsen, som er en av innehaverne ved Naustdal Dampbakeri, oppfordrer alle andre i bransjen til å gi et bidrag til innsamlingen. – Dette er en sak som treffer oss veldig, den kom plutselig og voldsomt, sier han.

At alle ikke kan donere en dagsomsetning gir seg selv, og Berntsen presiserer at alt er med på å hjelpe disse barna. - Om det er å ha en skål på disken, eller et produkt der overskuddet eller en andel går til innsamlingen er også gode bidrag. Dersom alle er med og bidrar med det de kan, kan den norske baker- og konditorbransjen til sammen hjelpe mange, sier Berntsen. 

Naustdal Dampbakeri har i flere år donert en fast sum til en god sak i lokalmiljøet. I tillegg gir de årlig en dagsomsetning fra et utsalg til internasjonalt bistandsarbeid. – De siste årene med pandemi har stoppet dette, men nå bestemte vi oss for å ta det opp igjen, sier Berntsen.  

Donasjonen fra Naustdal kom etter at BKLF startet en innsamlingsaksjon for barna i Ukraina via UNICEF. Bli med Baker- og konditorbransjen og gi et bidrag til barna i Ukraina du også.