Det "nye" Baker&Konditor har gått i trykken

Siden januar 2023 har vi tatt Baker&Konditor-magasinet "inhouse", og det er snart på vei i psten til deg som har abonnement. Vi håper at våre lesere liker både innholdet og det nye utrykket på magasinet.

Vi er veldig spente på å høre hva våre lesere mener om det nyeste magasinet som blir sent ut denne uken.

For dere som ikke har abonnement på magasinet, så får dere en liten smakebit her nedenfor.

I første utgaven av Baker&Konditor 2023 kan man lese mer om Tonje Holtungen som i fjor vant Årets Konditor 2022 og er med i dommerpanelet i årets konkurranse. NM i konditorkunst - Årets konditor finner sted på Umami denne uken, 16.februar.

 

Lidenskap for faget

Du kan også lese om Bernt Lie-Nielsen og hans lærling Kajol i artikkelen "Mesteren og lærlingen". Anders Nordstad har skrevet om "Beredskap - hva er nå det?". Om du ønsker å vite mer om historen til Landslaget eller lese om andre som har lidenskap og kjærlighet til yrket, så tror vi at du vil finne mange interessante artikler i det nye nummeret.

Trenger du mer inspirasjon, så har både Bernt Lie-Nielsen og Caroline Mo Vik delt noen av sine oppskrifter med oss. En av de deler vi også med deg som ikke har abonnement.

Sjekk gjerne ut vår lillle "sneak-peak" nedenfor.

 

Ønsker du mer informasjon om abonnement eller annonser, så ta kontakt med oss på post@bakerkonditor.no eller på telefon +47 932 61 050.