Søk stipend hos Baker- og Konditorbransjens Landsforening

Publisert

Illustrasjonsbilder - Gratisbilder - Unsplash

Foto: Illustrasjonsbilde - Unsplash

Baker- og konditorsvenner som ønsker spesialisering eller etterutdanning, kan søke om inntil 15.000 kroner i støtte fra Baker- og Konditorbransjens Landsforening sitt stipendfond.

Stipender fra BKLF`s Stipendfond deles ut to ganger pr. år, fortrinnsvis i juni og desember måned. Styret i BKLF tildeler disse gjennom vedtak i styret. Stipendene skal gå til videre- og etterutdanning og perfeksjonering for svenner. Eksempel på dette kan være praktikantvirksomhet i inn- og utland og kursvirksomhet med relevant faglig innhold.

Stipendet kan tildeles svenner som er ansatte i BKLFs medlemsbedrifter og personlige medlemmer i BKLF. Stipendet tildeles på grunnlag av innsendt søknad. Søknadsfrist er 15.05. og 15.11. hvert år.

Hvert stipend kan være på maksimalt kr 15.000,-. En kortfattet, skriftlig søknad kan sendes til gunnar@bakerkonditor.no. Søknaden skal inneholde nødvendige opplysninger om nytten de har hatt, eller vil få, av opplæringen. Innholdet i søknaden skal kunne publiseres på bakerkonditor.no