Baker- og konditorbransjens opplæringskontor
Baker og konditorbransjens opplæringskontor er et serviceorgan for lærebedriftene som tilrettelegger, effektiviserer og koordinerer bedriftens opplæringsvirksomhet og bidrar til at fagplanen for lærlingen følges og kvalitetssikres.
Bli lærebedrift
Ønsker du å gjøre karriere i baker- og konditorfaget?
Som ferdigutdannet baker vil du være i stand til å forvandle en tilsynelatende uformelig gjærdeig til de herligste brød, boller eller rundstykker.
Som konditor vil du i likhet med mange tradisjonsrike yrker, være nødt til å beherske klassiske og utprøvde teknikker.
Nyutdannede svenner i BKO
Nyutdannede svenner i BKO
Hvert år tar mellom femti og hundre lærlinger i BKO svenneprøven, og bransjen kan glede seg over å å få tilgang til nyutdannede fagfolk. Her får du en oversikt over alle som har tatt svenneprøven det siste året.
- Anne Momrak-Haugan
- Fagansvarlig mattrygghet
- anne@bakerkonditor.no
- 48 00 91 98