- 
Bli med på Midtnorsk mesterskap!I februar i år arrangerte svenneklubben Midtnorsk mesterskap for unge bakere og konditorer for første gang. Det var så vellykket at de vil arrangere konkurransen igjen i 2026. 
- 
Stort oppmøte på Oslolaugets lærlingetreffRundt femti lærlinger og faglige ledere var samlet i Håndverkersalen i Oslo, da Oslo Baker- og Konditorlaug arrangerte en sosial sammenkomst for baker- og konditorlærlinger i Oslo og omegn. 
- 
Kutt matsvinnet!FNs internasjonale matsvinndag 29.9 er en fin anledning til å sette matsvinn på dagsorden, både internt i virksomheten og overfor kunder. Her finner du nyttig materiell som kan benyttes til opplysning og vekke engasjement. 
- 
Ønsker innspill fra alle baker- og konditorsvenner i NorgeLeder av Norges Konditor- og Bakersvenner, Einar Martin Kålen, inviterer nå alle baker- og konditorsvenner i Norge til et møte for å diskutere svenneklubbens fremtid. 
- 
Masterclass – Baker & Konditor CampusNest siste dag av Baker & Konditor Campus, var satt av til masterclass, en lagoppgave der campuselevene fikk testet seg skikkelig på både baking, kreativitet og lagarbeid. 
- 
40-årsmedalje til 3x KlausenUnder feiringen av Bakermester Klausens 80-årsjubileum ble det delt ut en spesiell og velfortjent heder: 40-årsmedaljen til Tor, Ben og Pål Klausen. 
- 
Siste frist for nominasjoner til Årets bakeriSiste frist for å nominere din favoritt er 15. mai. Over 30 bakerier er nominert til årets kåring så langt. Kjenner du noen som fortjener prisen? 
- 
Waagans Bakeri AS søker konditor / konditorlærlingBor du nær Tynset og er på jakt etter jobb? Waagans bakeri ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av gode kaker og leverer kvalitet. Se stillingsutlysningen her. 
- 
Kjenner du noen som har vært 40 år i bransjen?BKLF deler ut utmerkelser for å hedre personer som har gjort en solid innsats for bransjen og felleskapet. En av disse utmerkelsene er 40-årsmedaljen som deles ut årlig. 
- 
Fra stjernerestaurant i Frankrike til NM i konditorkunstDaniel Bauer tok svennebrevet i Frankrike, hvor han også har jobbet i en stjernerestaurant. Nå vil han konkurrere om å bli Årets Konditor. 
