-
— Folk er vår viktigste, men knappeste ressurs
Mangel på arbeidskraft er den viktigste årsaken til det udekte kompetansebehovet, viser NHOs kompetansebarometer 2024.
-
Bakerisafari med Svenneklubben i Stavanger
1. februar inviterer NKB Svenneklubben alle sine medlemmer til bakerisafari i Stavanger. Vi skal besøke noen av Stavangers mest spennende steder og vi skal se unge talenter konkurrere i Rogalandsmesterskapet. Dagen avsluttes med festmiddag sammen med andre fra bransjen.
-
Disse kommer på #MerAv-seminaret 19. mars
Både Helseministeren og Helsedirektoratet står på programmet når BKLF, Sjømat Norge og Frukt og Grønnsaksgrossistenes Forening inviterer til seminar der sunt kosthold står på agendaen. Se foredragsholderne og meld deg på her.
-
Lokalbedrifter kan redde skoletilbud
Fylkeskommunenes økonomi er presset og gir kutt i utdanningstilbud over hele landet. Også matindustrien rammes. NHO Mat og drikke oppfordrer lokale bedrifter til å engasjere seg! — Det nytter å kjempe!
-
Rogalandsmesterskapet 2025 - for unge bakere og konditorer
Stavanger og Omegn baker og konditorlaug inviterer til Rogalandsmesterskap i baker-og konditorfagene for tiende gang! Konkurransen går av stabelen 1. februar 2025. Interesserte inviteres nå til informasjonsmøte 16. oktober.
-
Siste frist for nominasjoner til Årets bakeri
Siste frist for å nominere din favoritt er 15. mai. Over 30 bakerier er nominert til årets kåring så langt. Kjenner du noen som fortjener prisen?
-
Nyttig studie for instruktører og faglige ledere
Skaff deg kompetansen du trenger for å bli en god veileder. På Fagskolens modulstudie lærer du om prinsipper for instruksjon og veiledning, kommunikasjon i ulike læresituasjoner, og om veiledning i praksis. Søk i dag for oppstart i januar!
-
Ønsker mer forutsigbarhet
NHO Mat og Drikkes kvartalsrapport for 2.kvartal 2024 er klar og viser en svak nedgang fra forrige kvartal. Medlemsbedriftene uttrykker frustrasjon over lite forutsigbare rammebetingelser.
-
Bla deg gjennom 125 års bransjehistorie
Via vår medlemsportal får du nå tilgang til et digitalt arkiv med tidligere utgitte fagblader. — Dette gir medlemmer av bransjeforeningen en unik tilgang til et historisk arkiv på Baker- og konditorbransjens utvikling gjennom 125 år, sier direktør Gunnar Bakke.
-
Merking av baker- og konditorvarer
I dette kurset vil deltagerne få en gjennomgang av hvordan man skal merke matvarer på en måte som gjør at produktene til enhver tid tilfredsstiller gjeldende regelverk for næringsdeklarasjon og allergimerking.