-
Bakerlandslagets Quinoabrød med solsikkefrø og gulrot
Ble det litt mye godsaker i påsken? Hva med å bake et sunt Quinoabrød til helgens frokost, lunsj eller brunsj? Denne oppskriften er nok til to brød.
-
Eclair med bringebærsjokolade
Eclair er enkelt å lage, og ser helt fantastisk ut! Nå når mai står for døren, er dette en perfekt liten godbit til kaffen, eller en fristende dessert for liten og stor!
-
Luftige belgiske vafler
De fantastiske norske vaflene er alltid like gode, men det er desto mer spennende å eksperimentere med nye varianter!
-
Vørterbrød med juleøl
Vørterbrød hører med til julen. Dette er favorittoppskriften til landslagstrener Erlend Løken Volden.
-
Eplesyltetøy
Dette er kanskje ikke så mye baking, men det er knall til fyll i boller eller på skiva når dere har bakt en av våre flotte brødoppskrifter.
-
Havrecookies
Hva er bedre enn lukten av nystekte kjeks på en sur vårdag? Dette er en veldig enkel og god oppskrift til cookies som alle kan lage. Lages på 1-2-3 og smaker fantastisk godt!
-
-
Boller
En vinner, uansett årstid, uansett anledning. Og «alle» kan lage det. Men alle får ikke de luftige, deilige bollene man håpet på. For selv om boller høres lett ut å lage, er der et par triks du bør lære deg for et topp resultat. Viktigste ingrediens er tid. Eller tålmodighet, om du vil!