BKLF

Innhold

  • BKLF
  • Artikler
  • Sukker og sjokoladekurs med en av verdens ledende konditorer Martin Chiffers

Sukker og sjokoladekurs med en av verdens ledende konditorer Martin Chiffers

Martin Chiffers er en av verdens beste konditorer, med lang erfaring fra de beste hotellene i hele verden. For tiden er han Executive Pastry Chef på The Savoy i London.

Chiffers har ledet det engelske konditorlaget til å bli blant de fem beste i verden, og i begynnelsen av februar kommer Chiffers til Oslo for å holde kurs i regi av BKLF.

Martin Chiffers skal holde to tredagerskurs for det norske baker- og konditorlandslaget, ett sukkerkurs og ett sjokoladekurs. Vi åpner også opp for noen eksterne kursdeltagere, da det er noen ledige plasser på kursene.

På hvert av kursene vil du lære å lage skulpturer med temaene blomster og natur, og dette er en unik mulighet for den som har lyst til å lære noe nytt i faget sitt. Du trenger ikke ha noe erfaring med slikt arbeid fra før.

Sukkerkurset vil bli holdt 2. – 4. februar og sjokoladekurset vil bli holdt 5. – 7. februar. Pris pr. kurs er kr. 10.000, og inkluderer råvarer og lunsj.

Her kan du se litt av det Martin Chiffers har gjort de siste årene:

  • Trener for UK Pastry Team, World Pastry Cup Lyon 2019
  • Trener for Barry Johnson, The World Chocolate Masters 2018, rangert nr. 8 I verden.
  • President of Honor, The European Pastry Cup -Torino, Italy 2018
  • Trener for vinnerlaget Team Chile, Hans Ovando Cope Maya – Mexico 2018
  • Trener for Team India Asia Pastry Cup – Singapore 2018
  • Beste sjokolade-showpiece, World Chocolate Masters UK 2017
  • Rangert nr. 5 i the World Pastry Cup 2017. Beste resultat for det britiske laget til nå.
  • Rangert nr. 6 , 8 and 9 i the world Pastry Cup de siste seks åra 2011 -2017
  • Vinner av European Pastry Cup Coupe du Monde de la Pâtisserie 2012 / 2014.
  • Eneste britiske Pastry Chef som har vunnet the European Pastry Cup Coupe du Monde de la Pâtisserie to ganger, i 2012 & 2014. Beste sukker & sjokolade showpiece og høyestepoeng I alle kategorier.
  • Trener for Ruth Hinks -The World Chocolate Masters 2013. Rangert som nummer 5 i verden.

For å lese mer om Martin Chiffers, kan du besøke hjemmesiden hans.

Dersom du vil vite mer om kursene, kan du kontakte Solveig Lygre i BKLF på tlf: 93261050 eller e-post: solveig@bakerkonditor.no

BKLF har i samarbeid med Baker- og Konditorbransjens Opplæringskontor også satt opp flere kurs for lærlinger og faglærte i 2019. Du kan lese om kursene her.