Et fullsatt Næringslivets hus og besøk av landbruks- og matministeren satte rammen for 2025-utgaven av Baker- og Konditorkonferansen. Dagen bød på inspirasjon fra hele bransjen. Fra entreprenørskap og bærekraft, til håndverk, rekruttering og trender i baker- og konditorfaget.
Deltakerne fikk høre om alt fra brød som sanseopplevelse og sosiale medier som salgsverktøy, til hvordan nye teknikker kan skape sunnere produkter uten tilsetningsstoffer. Kombinasjonen av faglig påfyll og god stemning gjorde konferansen til en suksess.
Nå planlegges neste års konferanse. 17. februar 2026 møtes vi igjen i Næringslivets Hus på Majorstuen i Oslo. Rammene er de samme, men vi setter sammen et helt nytt og spennende program.
Foreløpig program
10.00-10.30: Registrering og mingling
10.30: Velkommen ved Landbruks- og Matminister Nils Kristian Sandtrøen
10.35-11.35: Skaperkraft
Innlegg fra vinneren av Årets bakeri 2025, landslagsbaker Umid Fotikh og Theo Romer fra Encore Oslo.
11.35-12.20: Lunsj
12.20-13.20: Arbeidskraft
Innlegg om BakerKonditorCampus, rekruttering og kompetansebehov i bransjen, og Velg Mat-prosjektet.
13.20-13.40: Pause
13.40-14.30: Bærekraft
Innlegg fra Anders Nordstad og Christopher Sjuve
14.30-14.50: Pause
14.50-15.30: Bærekraft forts.
Innlegg om Matkornpartnerskapet og lokale håndverksbakerier
15.30-15.40: Oppsummering og avslutning
Meld deg på årets viktigste samlingspunkt for hele baker- og konditorbransjen!