-
Har du hørt om svenneklubben for Norges konditor- og bakersvenner?
Bli personlig medlem i BKLF, og blir automatisk med i et spennende nettverk av andre fagfolk. I dette nettverket møter du 40 andre likesinnede medlemmer fra hele bransjen, fra bedrifter, videregående skoler, opplæringskontor, pensjonister eller fra leverandører.
-
Julegaver for bakere og konditorer - sjekk vår nettbutikk
Lurer du på hva du skal gi til jul? Sjekk ut vårt utvalg av baker- og konditorrelaterte effekter i vår nyetablerte nettbutikk.
-
Konditorlandslagets appelsinmousse
En herlig, frisk mousse med smak av syrlig appelsin og søt, hvit sjokolade fra Konditorlandslagets coach, Bernhard Azinger. Denne oppskriften rekker til ca. 10 porsjoner. Her er det mange steg – tunga rett i munnen, så ordner det seg.
-
Boller
En vinner, uansett årstid, uansett anledning. Og «alle» kan lage det. Men alle får ikke de luftige, deilige bollene man håpet på. For selv om boller høres lett ut å lage, er der et par triks du bør lære deg for et topp resultat. Viktigste ingrediens er tid. Eller tålmodighet, om du vil!
-
Diplombakerutdannelse
Diplomutdanning for bakere er et utdanningstilbud som bygger på svennebrev i baker – eller konditorfaget. Utdanningen er utviklet i et samarbeid mellom BKLF, NMBU og Nofima. Kurset består av basiskurs, samt selvvalgte fordypningsområder.