-
Fagskolen i Viken søker faglærer med koordineringsansvar - baker- og konditorfaget
I forbindelse med opprettelsen av det nye studietilbudet “Spesialisering i baker- og konditorfaget” for bakere og konditorer, har Fagskolen i Viken nå utlyst en stilling som faglærer med koordineringsansvar.
-
Generalforsamling BKLF 2022
31. mai avholder Baker- og Konditorbransjens Landsforening sin generalforsamling 2022. Vi holder i år som de to foregående årene et digitalt møte på Teams. Alle medlemmer er velkomne til å delta, men husk å melde deg på!
-
Større satsing på norsk matkorn
Aktørene i verdikjeden for korn og bakevarer samler seg nå bak en satsing for å øke produksjon og forbruk av matkorn og proteinvekster i Norge. Hensikten er å styrke samarbeidet fra bonde til forbruker.
-
Inspirasjonskurs - laminerte deiger
På dette kurset får du sammen med landslagstrener Rémy Corbet, jobbe med laminerte deiger i form av cruffins og kouign amann. Disse små, uimotståelige fristelsene kan lages i utallige varianter, og her er det bare å slippe kreativiteten løs. Kurset er beregnet for deg som har svennebrev baker/konditor.
-
Ønsker Næringskomitéens innstilling om økt kontroll av dagligvaremarkedet velkommen.
Det er grunn til optimisme når en samlet næringskomité har kommet med så tydelige tilrådinger for å begrense dagligvarebransjens mektige posisjon. Baker- og konditorbransjen er avhengig av en sunnere konkurranse for å overleve som bransje, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.
-
BKLF gratulerer vinnerne av Det norske måltid 2020
Årets beste norske mat- og drikkeprodukter ble i helgen kåret i den prestisjefylte konkurransen Det Norske Måltid. Nytt av året var prisen "Årets søtsak", og seieren i denne kategorien gikk til Sverre Sæthre og hans produkt "Vaffelhjerte".
-
#Merav - På lag med idretten
På webinaret #MerAv - På lag med idretten, setter vi fokus på hvordan man gjennom idretten kan gjøre det lettere å ta sunnere valg. I tillegg vil det bli presentert to nye #MerAv nyheter.
-
Norges konditor- og bakersvenner -Aktivitetsplan
Svenneklubben, eller Norges konditor- og bakersvenner, har utsatt den planlagte bakerisafarien i Oslo pga. Koronasituasjonen. Aktivitetene som fortsatt står på programmet i år, er da turen til Eidfjord i Vestland 20. – 22. august og Medlemsturen til IBA-messen 24. – 28. oktober