-
Innføring i tillaging håndbok internkontroll mat
Anne Momrak-Haugan i Baker- og Konditorakademiet holder i september innføringskurset i tillaging av håndbok internkontroll mat. Anne holdt kurset to ganger i løpet av våren, og kursdeltagerne fikk en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Etter flere etterspørsler, settes det nå opp et kurs til 22.september.
-
Årets Bakeri 2020 er kåret
BKLF kunne overrekke prisen for Årets Bakeri 2020 til Harmoni Håndverksbakeri i Porsgrunn etter juryens avgjørelse.
-
Bli personlig medlem i BKLF
Bli personlig medlem i BKLF, og få tilgang til et faglig felleskap og gratis fagblad.
-
Verdens brøddag
16. oktober feirer vi Verdens brøddag. En dag som skal skape oppmerksomhet rundt behovet for å skaffe tilstrekkelig og næringsrik mat til alle.
-
Landsfinale for konditorlærlinger
Velkommen til denne pilotkonkurransen for konditorlærlinger / unge konditorer under 23 år. Konkurransen blir arrangert samme helg som ASKO Servering Norgescup og TINE Matcup-finalene: 7.-8. februar på Jåttå vgs i Stavanger.
-
NM Årets Konditor 2025
NM i konditorkunst 2025 finner sted på messen UMAMI ARENA i Lillestrøm 18. - 20. mars. Baker- og Konditorbransjens Landsforening inviterer nå alle interesserte til å melde seg på konkurransen.