• Arbeidsantrekk: arbeids-jakke/t-skjorte, arbeidsbukse, forstykke og hodeplagg. Medbringes selv.
• Både lag og individuelle deltagere skal levere en skriftlig oversikt som inneholder: tanke om temaet, smak og utseende, samt en liste av produktenes innhold. Det skal leveres til dommerne før konkurransen starter.
• Oppveiing av råvarer kan gjøres på forhånd.
• Deltagerne må selv ta med håndverktøy. Husk å merke disse med navn. Liste over utstyr som er tilgjengelig i konkurranselokalene blir tilsendt etter påmelding.
• I løpet av konkurransetiden, skal arbeidsplass ryddes og vaskes.
Alt utstyr skal pakkes ned og ryddes bort fra konkurranselokalene
• Det vil være tilgjengelig oppvaskhjelp under konkurransen.
• Utstillingsbord: 80cm x 120cm med hvite duker.
Bedømming
Det vil bli gitt en helhetlig vurdering av oppgaven, der smak, utseende, hygiene, kreativitet, svinn og utstilling vektlegges.
Premiering
Det vil bli premiering for 1.-3. plass i hvert fag og det vil bli kåret årets nykommer og årets beste skoleelev.
Påmeldingsfrist
1. november 2025 til e-post: laila.helland@lyse.net
For mer informasjon, kontakt Laila Helland, mobil 46471058 eller e-post: laila.helland@lyse.net