Artikler

6 resultater

6 resultater funnet med valgt filtrering
  1. Bekymret for økt deigimport

    Store mengder lettstekte produkter og deiger importeres fra utlandet, til en langt lavere pris enn det man klarer å produsere i Norge. — Det går på bekostning av norske arbeidsplasser og norske bakeri, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke til NRK.no. Han etterlyser en merkeordning så forbrukere kan ta mer bevisste valg.

  2. Vårt daglige brød

    Blogger, siviløkonom og tidligere generalsekretær i Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Anders Norstad, mener vi bør unngå kjedenes egne merkevarer, og er redd det norske matsystemet skal gå til grunne. Her deler han sine tanker om vårt daglige brød.

  3. Hvor kommer bakervarene fra?

    I et samfunn der bærekraft og kortreist mat stadig blir viktigere, bør flere forbrukere stille seg spørsmålet hvor maten de kjøper er produsert. Oppvarmede importerte bakervarer og halvfabrikata selges som aldri før i dette landet, noe som etter hvert truer hele den norske baker- og konditorbransjen.