Artikler

Vis filtrering

16 resultater

Type artikkel
Velg område
16 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Den nye presidenten ser lyst på fremtiden

  Generalforsamlingen i Baker- og Konditorbransjens Landsforening har valgt Carl Fredrik Samson til sin nye president. Den nye presidenten har en visjon om å få bakeriene til å stå enda mer sammen for å møte utfordringene bransjen står ovenfor.

 2. Generalforsamling med fagseminar

  Velkommen til generalforsamling i Baker- og Konditorbransjens Landsforening! Etter generalforsamlingen blir det fagseminar, som også er åpent for ikke-medlemmer.

 3. Bransjeundersøkelsen 2024

  Hvert år gjennomfører BKLF en bransjeundersøkelse for å kartlegge utvikling i bransjen, og hvilke ønsker og behov bransjen har for ulike tjenester. Her har alle mulighet til å gi oss både ris og ros for det arbeidet som bransjeforeningen gjør eller ikke gjør.

 4. Årets Bakeri 2024

  "Årets Bakeri" skal kåres for 6. år på rad, og BKLF inviterer som alltid bransjekollegaer til å nominere og stemme frem gode og eksemplariske bedrifter til bransjens gjeveste pris.

 5. Fikk hederstegn fra Baker- og Konditorbransjens Landsforening

  Konditor Laila Helland er initiativtager og pådriver for Rogalandsmesterskapet, og uten henne hadde det ikke vært noen konkurranse på Jåttå vgs. i helgen. På festmiddagen lørdag kveld, mottok hun BKLFs hederstegn for sin formidable innsats for faget og bransjen.

 6. Skal utvikle bedriften i fellesskap

  De elleve håndverksbakeriene som er tatt ut til å være med i bedriftsutviklingsprogrammet FRAM, møttes til første samling tidligere denne uken. Alle som var til stede hadde store forventninger til prosjektet, som er initiert av Baker- og Konditorbransjens Landsforening.

 7. Får ansvar for kompetanseutvikling i baker- og konditorbransjen

  Den nyansatte fag- og prosjektlederen i BKLF, Lars Lindland, har i mange år jobbet med kompetanseutvikling i mat- og drikkevarebransjen. Han tiltrår i stillingen 1. mars, og skal kombinere den med en 50% stilling i Fagskolen Viken, der han får ansvaret for å etablere og utvikle det nye fagskoletilbudet "spesialisering i baker- og konditorfaget".

 8. Håndverksbakeri nummer 37 sertifisert

  Rosenborg Bakeri i Trondheim ble 9. oktober sertifisert Håndverksbakeri og fikk tildelt bransjeforeningens eget håndverksbakeri-merke. Det var direktør Gunnar Bakke i Baker- og Konditorbransjens Landsforening som stod for utdelingen.