-
-
Hvordan bygge historier med foto og video i sosiale medier
Ønsker du å lære, eller bli bedre på å bygge historier med foto og video i sosiale medier? Da bør du bli med Grete Brekke Klingberg og Caspar Rieber-Mohn på kurs 22. september. Kurset blir holdt på Teams.
-
Cerealfagdagen 2021 – Utsatt til 8. mars 2022
Grunnet gjeldende smittevernsregler, blir det vanskelig å gjennomføre dette arrangementet på nåværende tidspunkt. vi har derfor besluttet å flytte det til 8. mars. Påmelding åpner etter nyttår. Vel møtt, vi gleder oss til å se deg ctil neste år!
-
Verdens brøddag 16.oktober
16. oktober er verdens brøddag. Dette er en dag som skal skape oppmerksomhet rundt behovet for å skaffe tilstrekkelig og næringsrik mat til alle. Bli med å feire en av verdens viktigste og mest bærekraftige matvare!
-
Rogalandsmesterskapet for unge bakere og konditorer 2022
Lørdag 19. februar 2022 inviterer Stavanger og Omegn baker- og konditorlaug til Rogalandsmesterskap i baker- og konditorfagene. Tema for konkurransen er Kjærlighet.
-
Nå kan du melde deg på diplombakerutdanningen 2022
Diplomutdanningen for bakere er et utdanningstilbud som bygger på svennebrev i bakerfaget, og er et basiskurs om korn, mel og baketeknologi. Kurset er utviklet i et samarbeid mellom Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF), Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) og Nofima AS. Kurset består av basiskurs, samt selvvalgte fordypningsområder, og gir 5 studiepoeng.
-
Merking av baker- og konditorvarer
Baker- og konditorakademiet og MyFoodOffice tilbyr nå et Teams-kurs i riktig merking av baker- og konditorvarer. Allergimerking av matvarer er i noen tilfeller livsviktig. Håndtering av mat stiller derfor store krav til produksjon og merking, og at man er nøye med at det ikke havner allergener utilsiktet i det som blir produsert.
-
Pals støtter TV-aksjonen og utfordrer hele bakeri-Norge
TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid med å bekjempe plast i havet. Hvert år havner åtte millioner tonn plast i havet. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Vi skal redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene.
-
Gratis intensivkurs
Nå tilbys gratis intensivkurs i yrkesteori til ansatte i matindustrien som ønsker å ta fagbrev eller svennebrev i baker- og konditorfaget, som praksiskandidater.
-
Kurs i digital kommunikasjon og bruk av sosiale medier for bakerier og konditorier
Hvordan bruke nye utfordringer til å skape nye muligheter? Behovet for kommunikasjon, informasjon og tilgjengelighet har økt under korona-pandemien og vil fortsatt være viktig i tiden fremover. Derfor tilbyr BKLF et kurs i digital kommunikasjon og bruk av sosiale medier spesialtilpasset for bakerier og konditorier.