Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1086 resultater:
      1. Innspillskonferanse om svenneprøvene

        Sammen med representanter fra svennenemdene, planlegger BKLF en innspillskonferanse / workshop med det formål å få til en mer enhetlig praktisering av svenneprøvene.

        https://www.bklf.no/bk_opplaering/innspillskonferanse-om-svenneprovene Nyhet , Fagutdanning, Opplæringskontorer
      2. Gunnar Bakke

        https://www.bklf.no/organisasjon/Administrasjon/gunnar-bakke
      3. Kontakt oss

        https://www.bklf.no/organisasjon/kontakt-oss
      4. Møt Marthe Kilen

        For konditor og landslagsutøver Marthe Kilen var karrierevalget enkelt. Helt fra hun var liten har hun visst at hun ville jobbe med mat.

        https://www.bklf.no/Utdanning/mot-marthe-kilen Yrkesambassadør
      5. Finn skole og lærebedrift

        https://www.bklf.no/Utdanning/Finn-skole-og-laerebedrift Andre artikler , Fagutdanning
      6. Finn skole

        Både baker- og konditoryrket krever fire års videregående utdanning. Først tar du VG1 Restaurant- og matfag, og så VG2 Matfag (baker eller konditor). Opptakskravet her er fullført grunnskole.

        https://www.bklf.no/Utdanning/finn-skole Andre artikler , Fagutdanning
      7. Culinary Arts Academy

        Culinary Arts Academy i Sveits er samarbeidspartner til BKLF. Dette samarbeidet skal tilrettelegge for at nordmenn som ønsker en utdanning innen baker- og konditorfagene ved denne skolen, lettere kan få til dette.

        https://www.bklf.no/Utdanning/culinary-arts-academy Fagutdanning
      8. Vi elsker deig

        Her finner du et rikt utvalg fristende oppskrifter utviklet av baker- og konditorlandslaget. Kaker, brød, småbakst og desserter for enhver smak.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig
      9. Sprø og gode knekkebrød

        Disse sprø knekkebrødene passer godt både til frokost, lunsj og i matpakken. Knekkebrødene er også glutenfrie, og de er mettende.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/spro-og-gode-knekkebrod Andre artikler , Brød
      10. Frørundstykker

        Saftige frørundstykker er like godt og sunt som nistemat og hverdagsmat som til mer festlige anledninger. Og selv om rundstykker høres likefremt ut, er der noen fallgruver. Ta deg tid, så skal du se det blir gode og saftige frørundstykker til slutt!

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/frorundstykker Andre artikler , Brød, Småbakst
      • Forrige
      • Side 52 av 109
      • 1
      • ...
      • 51
      • 52
      • 53
      • ...
      • 109
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube