-
Innspillskonferanse om svenneprøvene
Sammen med representanter fra svennenemdene, planlegger BKLF en innspillskonferanse / workshop med det formål å få til en mer enhetlig praktisering av svenneprøvene.
-
Møt Marthe Kilen
For konditor og landslagsutøver Marthe Kilen var karrierevalget enkelt. Helt fra hun var liten har hun visst at hun ville jobbe med mat.
-
Finn skole
Både baker- og konditoryrket krever fire års videregående utdanning. Først tar du VG1 Restaurant- og matfag, og så VG2 Matfag (baker eller konditor). Opptakskravet her er fullført grunnskole.
-
Culinary Arts Academy
Culinary Arts Academy i Sveits er samarbeidspartner til BKLF. Dette samarbeidet skal tilrettelegge for at nordmenn som ønsker en utdanning innen baker- og konditorfagene ved denne skolen, lettere kan få til dette.
-
Vi elsker deig
Her finner du et rikt utvalg fristende oppskrifter utviklet av baker- og konditorlandslaget. Kaker, brød, småbakst og desserter for enhver smak.
-
Sprø og gode knekkebrød
Disse sprø knekkebrødene passer godt både til frokost, lunsj og i matpakken. Knekkebrødene er også glutenfrie, og de er mettende.
-
Frørundstykker
Saftige frørundstykker er like godt og sunt som nistemat og hverdagsmat som til mer festlige anledninger. Og selv om rundstykker høres likefremt ut, er der noen fallgruver. Ta deg tid, så skal du se det blir gode og saftige frørundstykker til slutt!