Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1086 resultater:
      1. Kates kakeeventyr

        Konditormester Kate Kippersund svevde verden rundt som flyvertinne i SAS da hun startet sitt kakeeventyr. Hun har ikke helt landet ennå.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/Kates_kakeeventyr Baker og Konditor
      2. Kafé Solros - finalisten med eget småbruk

        Kafé Solros er en av tre finalister til Årets Bakeri 2023. Bakeriet åpnet i mai 2019, da pandemien herjet som verst. De har likevel etablert seg som ett av Bergens mest populære spisesteder. Gründerne slår et slag for småskalaproduksjon og rene råvarer.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/solros Inspirasjon
      3. Håper på medalje i VM

        I oktober er det endelig klart for UIBC Cup igjen, og det norske konditorlandslaget skal være med å konkurrere i VM for første gang. De har fortsatt til gode å vinne en internasjonal medalje, og er virkelig tente på å få det til denne gangen.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/haper-pa-medalje-i-vm Baker- og konditorlandslaget
      4. VM i konditorkunst er i gang

        Det var ikke bare god stemning da VM i konditorkunst startet på iba-messen kl. 17.40 i ettermiddag, førti minutter etter skjema. De fire deltagerlandene hadde alle tolket reglene på samme måte, og det var ikke i tråd med det dommerne hadde ment.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/vm-i-konditorkunst-er-i-gang Baker- og konditorlandslaget
      5. NM i konditorkunst på Umami Arena i 2025

        Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF) er arrangør av NM i konditorkunst / Årets konditor, og direktør Gunnar Bakke kan nå meddele at både deltakere og besøkende kan glede seg til konkurransen som vil foregå på Umami Arena den 20. mars i 2025.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/nm-i-konditorkunst-pa-umami-arena-i-2025 Arrangementer
      6. Feir Fullkornsdagen med et klimavennlig brød!

        21. januar feirer vi Fullkornsdagen. Fullkorn er en av matvarene helsemyndighetene vil at vi skal spise #merav, og det er mange gode grunner til å gjøre nettopp dette. Fullkorn kan forebygge alvorlige sykdommer og hjelpe oss å holde vekten, men visste du at et fullkornsbrød også er en av de mest klimavennlige matvarene du kan spise?

        https://www.bklf.no/artikler/2022/feir-fullkornsdagen-med-et-klimavennlig-brod
      7. #MerAv-webinar 25. april

        Hovedtema for webinaret blir lansering av en ny #MerAv-konkurranse. Vi skal også få ny innsikt om ungdom og sunt kosthold.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/merav-webinar-2022
      8. Verdens brøddag 16.oktober

        16. oktober er verdens brøddag. Dette er en dag som skal skape oppmerksomhet rundt behovet for å skaffe tilstrekkelig og næringsrik mat til alle. Bli med å feire en av verdens viktigste og mest bærekraftige matvare!

        https://www.bklf.no/artikler/2022/verdens-broddag
      9. Ny kontingentmodell vedtatt på årets generalforsamling

        BKLF avholdt sin generalforsamling den 31.mai 2022. På årets generalforsamling ble det enstemmig vedtatt en ny kontingentmodell for bedriftsmedlemmer.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/ny-kontingentmodell-vedtatt-pa-arets-generalforsamling
      10. Fagskoletilbud for bakere og konditorer blir nå del av bransjeprogrammet

        BKLF har den siste tiden jobbet med å etablere et fagskoletilbud for svenner i baker- og konditorfaget. Nå har det lykkes å få dette inn som en del av bransjeprogrammet for mat og drikkevareindustrien, og fagskoler kan nå søke midler om å utvikle og etablere en videreutdanning for baker- og konditorsvenner.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/fagskoletilbud-for-bakere-og-konditorer-blir-na-del-av-bransjeprogrammet
      • Forrige
      • Side 58 av 109
      • 1
      • ...
      • 57
      • 58
      • 59
      • ...
      • 109
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube