-
Ministeren skal åpne Baker- og Konditorkonferansen
Den 18. februar kommer landbruks- og matminister, Geir Pollestad, til Næringslivets hus i Oslo for å åpne den 4. Baker- og Konditorkonferansen.
-
Bedring i markedssituasjonen, men fortsatt svake utsikter
NHOs første medlemsundersøkelse i 2025 viser at medlemsbedriftene i NHO Mat og Drikke opplever markedssituasjonen som noe bedre enn i desember i fjor. Men fremtiden føles fortsatt usikker.
-
Årets Bakeri er sertifisert Håndverksbakeri
Aanerud Bakeri AS har nylig blitt sertifisert Håndverksbakeri og har fått tildelt bransjeforeningens håndverksbakeri-merke. - Aanerud har gjort mye riktig, og er en glimrende ambassadør for bransjen og håndverket, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.
-
Skal være med og kåre Årets Konditor 2025
Hun var dommer i det populære tv-programmet "Hele Norge Baker", sammen med Pascal Dupuy. Nå skal Linda Roalstad være med og kåre Norges beste konditor.
-
Blant landets mest fremgangsrike bedrifter!
Familiebakeriet H.A. Brun, også kjent som Baker Brun, har blitt utnevnt til gasellebedrift 2024, og er med det en av de raskest voksende og mest vellykkede bedriftene i Norge. Årets Gaselle skal kåres 30. januar, og alle som er utnevnt til gasellebedrift er med i konkurransen om å bli "årets Gaselle".
-
Bak brød som en mester!
I anledning Verdens brøddag 16. oktober har vi plukket ut ni deilige brødoppskrifter fra tidligere og nåværende landslagsbakere. La deg inspirere!
-
Nytt Håndverksbakeri sertifisert
9. september ble Tvedestrand Bakeri AS, (Bonzo Bakeri og Cafe) sertifisert Håndverksbakeri og fikk tildelt bransjeforeningens eget håndverksbakeri-merke. — En glimrende ambassadør for bransjen, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.
-
BKLF søker fagansvarlig for opplæring
Ønsker du å jobbe med lærlinger og utvikle unge talenter til fremragende og stolte fagfolk? BKLF har nå ledig stilling som fagansvarlig for opplæring.
-
Nora Brunsell Foss - ny konditor i bransjen
Nora Brunsell Foss gikk opp til svenneprøven mandag og tirsdag denne uken. Hun har gått læretiden hos Nærbakst Øst, og vi vil gratulere den ferske konditoren med svennebrevet!
-
Vil du bli en av Norges fremste bakere eller konditorer?
Baker- og Konditorlandslaget søker utøvere til 2025. Fagfolk med stor interesse for faget, og som har stor arbeidskapasitet, oppfordres til å søke.