Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1059 resultater:
      1. Ministeren skal åpne Baker- og Konditorkonferansen

        Den 18. februar kommer landbruks- og matminister, Geir Pollestad, til Næringslivets hus i Oslo for å åpne den 4. Baker- og Konditorkonferansen.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/landbruks--og-matministeren-til-baker--og-konditorkonferansen Nyhet , Arrangementer
      2. Bedring i markedssituasjonen, men fortsatt svake utsikter

        NHOs første medlemsundersøkelse i 2025 viser at medlemsbedriftene i NHO Mat og Drikke opplever markedssituasjonen som noe bedre enn i desember i fjor. Men fremtiden føles fortsatt usikker.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/bedring-i-markedssituasjonen-men-fortsatt-svake-utsikter Nyhet , Tall og fakta
      3. Årets Bakeri er sertifisert Håndverksbakeri

        Aanerud Bakeri AS har nylig blitt sertifisert Håndverksbakeri og har fått tildelt bransjeforeningens håndverksbakeri-merke. - Aanerud har gjort mye riktig, og er en glimrende ambassadør for bransjen og håndverket, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nytt-handverksbakeri-sertifisert2 Nyhet
      4. Skal være med og kåre Årets Konditor 2025

        Hun var dommer i det populære tv-programmet "Hele Norge Baker", sammen med Pascal Dupuy. Nå skal Linda Roalstad være med og kåre Norges beste konditor.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/skal-vare-med-og-kare-arets-konditor-2025 Nyhet , Arrangementer
      5. Blant landets mest fremgangsrike bedrifter!

        Familiebakeriet H.A. Brun, også kjent som Baker Brun, har blitt utnevnt til gasellebedrift 2024, og er med det en av de raskest voksende og mest vellykkede bedriftene i Norge. Årets Gaselle skal kåres 30. januar, og alle som er utnevnt til gasellebedrift er med i konkurransen om å bli "årets Gaselle".

        https://www.bklf.no/artikler/2024/blant-landets-mest-fremgangsrike-bedrifter Nyhet
      6. Bak brød som en mester!

        I anledning Verdens brøddag 16. oktober har vi plukket ut ni deilige brødoppskrifter fra tidligere og nåværende landslagsbakere. La deg inspirere!

        https://www.bklf.no/artikler/2024/bak-brod-som-en-mester Nyhet , Elsker deig, Brød
      7. Nytt Håndverksbakeri sertifisert

        9. september ble Tvedestrand Bakeri AS, (Bonzo Bakeri og Cafe) sertifisert Håndverksbakeri og fikk tildelt bransjeforeningens eget håndverksbakeri-merke. — En glimrende ambassadør for bransjen, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nytt-handverksbakeri-sertifisert Nyhet
      8. BKLF søker fagansvarlig for opplæring

        Ønsker du å jobbe med lærlinger og utvikle unge talenter til fremragende og stolte fagfolk? BKLF har nå ledig stilling som fagansvarlig for opplæring.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/bklf-soker-fagansvarlig-for-opplaring Nyhet
      9. Nora Brunsell Foss - ny konditor i bransjen

        Nora Brunsell Foss gikk opp til svenneprøven mandag og tirsdag denne uken. Hun har gått læretiden hos Nærbakst Øst, og vi vil gratulere den ferske konditoren med svennebrevet!

        https://www.bklf.no/artikler/2024/mot-nora-ny-konditorsvenn-i-bransjen Opplæringskontorer
      10. Vil du bli en av Norges fremste bakere eller konditorer?

        Baker- og Konditorlandslaget søker utøvere til 2025. Fagfolk med stor interesse for faget, og som har stor arbeidskapasitet, oppfordres til å søke.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/vil-du-bli-en-av-norges-fremste-bakere-eller-konditorer Baker- og konditorlandslaget
      • Forrige
      • Side 28 av 106
      • 1
      • ...
      • 27
      • 28
      • 29
      • ...
      • 106
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube