Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1059 resultater:
      1. En god lærebedrift må satse på lærlingene

        Jonas Kvale Støstad gikk opp til svenneprøven 18.-19. juni, og bransjen har fått en ny bakersvenn. Jonas har gått læretiden ved Nærbakst AS.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/en-god-larebedrift-ma-satse-pa-larlingene Fagutdanning
      2. Drømmer om sitt eget lille sted

        Trude Beate Brendehaug er utnevnt til bransjeambassadør for den norske baker- og konditorbransjen. Hun er utdannet både baker og konditor, og gjennom sine syv år på Baker- og Konditorlandslaget har Trude Beate vunnet medalje i tre internasjonale mesterskap! Nå er bronsevinneren fra Coupe du Monde de la Boulangerie i tenkeboksen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/drommer-om-sitt-eget-lille-sted Baker og Konditor
      3. Sparer strøm etter energikartlegging

        Da strømprisene skjøt i været i 2021, ble bakerbransjen hardt rammet. En energikrevende produksjon førte til at mange bakerier fikk så høye strømregninger at de slet med å få det til å gå rundt. Bakermester Klausen på Krokstadelva har nå funnet en løsning for å redusere energiforbruket i bakeriet.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/sparer-strom-etter-energikartlegging Nyhet
      4. NM Årets Baker er i gang

        Klokka åtte i dag var de i gang, de tre bakerne som skal konkurrere om å bli Årets Baker 2024. Det er stor spenning rundt hvem som går av med seieren i det første norgesmesterskapet i baking siden 2018.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nm-arets-baker-er-i-gang Arrangementer
      5. Pengestøtte til tiltak som reduserer sykefravær og frafall

        Nå er det åpnet for at alle bedrifter kan søke økonomisk støtte til tiltak som er nøye utprøvd av IA-bransjeprogrammet for næringsmiddelindustrien.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/pengestotte-til-tiltak-som-reduserer-sykefravar-og-frafall Nyhet
      6. Konkurranse gir meg en litt sånn vond godfølelse

        Norges beste baker skal kåres 18. april, og Philip Therkildsen er en av tre som er trukket ut til å være med å konkurrere om å bli Årets Baker 2024. Han har vunnet Rogalandsmesterskapet to år på rad, og er veldig glad i konkurranser.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/konkurranse-gir-meg-en-litt-sann-vond-godfolelse Arrangementer
      7. Nye fordypningskurs i fagfornyelsen baker og konditor

        Baker- og Konditorakademiet har nå satt sammen et nytt kurs for lærere på baker- og konditorlinjen på videregående skole. Kurset vil bli tilbudt til alle yrkesfaglærere som underviser på vg1 matfag og vg2 baker og konditor.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nye-fordypningskurs-i-fagfornyelsen-baker-og-konditor Fagutdanning
      8. Dette er Baker- og Konditorlandslaget 2024

        Siden det norske Baker- og Konditorlandslaget ble etablert for vel 20 år siden, har de gradvis bygget et lag som nå er med å hevde seg i verdenstoppen. I år skal både bakerne og konditorene konkurrere i Nordic Bakery- and Pastry Cup.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/dette-er-baker--og-konditorlandslaget-2024 Baker- og konditorlandslaget
      9. Imponerende nivå i Rogalandsmesterskapet

        Det ble to førsteplasser og en andreplass til utøverne fra Sirkus Renaa i Stavanger, da Rogalandsmesterskapet denne helgen gikk av stabelen for niende gang. Tema for årets konkurranse var sport.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/imponerende-niva-i-rogalandsmesterskapet Arrangementer
      10. Croissanten er mitt favorittprodukt

        30. januar er croissantens dag og vi feirer den selvfølgelig med en perfekt croissant. Det florerer av myter om dette høyt elskede bakverket, og en av dem er at franskmennene spiser croissanter til frokost hver dag. Sannheten er at for de fleste nytes den som frokost i helger og ferier, men det finnes alltid unntak.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/croissanten-er-mitt-favorittprodukt Inspirasjon
      • Forrige
      • Side 29 av 106
      • 1
      • ...
      • 28
      • 29
      • 30
      • ...
      • 106
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube