Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1137 resultater:
      1. Informasjonsmøte for elever og foresatte

        Informasjon om utdanningstilbudet for Restaurant- og matfag. Dato ikke endelig fastsatt.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/informasjonsmote--elever-og-foresatte Arrangement
      2. GastroNord 2024 i Stockholmsmässan

        Mat, drikke og nye trender er det GastroNord 2024 handler om. Få innblikk i de nyeste tankene om fremtidens mat og drikke, nye teknikker og spennende smaksprøver.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/gastronord-2024-i-stockholmsmassan Arrangement
      3. Webinar: Ny opplæringslov og krav til bedrifter og opplæringskontor

        BKLF inviterer til månedlige frokost-webinarer for våre medlemmer hvor vi vil løfte frem aktuelle temaer for bransjen. Første webinar har den nye opplæringsloven som tema. Logg deg inn i medlemsportalen for å få tilgang til Teams-lenken.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/webinar-ny-opplaringslov-og-krav-til-bedrifter-og-opplaringskontor Kurs
      4. Nordic Bakery Cup

        I september er det klart for Nordic Bakery Cup 2023 i Weinheim, Tyskland. Det norske laget er tittelforsvarer, og det er en oppgave de tar seriøst.

        https://www.bklf.no/Kalender/2023/nordic-bakery-cup Konkurranse , Baker- og konditorlandslaget
      5. Bransjetur til København

        Velkommen til bransjetur med BKLF og Din Baker!

        https://www.bklf.no/Kalender/2023/bransjetur-til-kobenhavn
      6. Fagfornyelsen i bakerfaget - modul 3

        Modul 3 er siste kurs i rekken om fagfornyelsen i bakerfaget. Kurset vil gå over to dager, og teori og praksis vil være innflettet i hverandre. I denne modulen vil vi ha fokus på indirekte deigføring, med bruk av gjærbaserte fordeiger, skåldinger og surdeig.

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/fagfornyelsen-bakerfaget---modul-32 Kurs
      7. Cerealfagdagen webinar 2021

        I 2021 blir Cerealfagdagen avholdt i to omganger. Først ut er et gratis webinar over to timer. I oktober satser vi på å igjen kunne møtes i Nofima sine lokaler på Ås. Tema for dagene er innovativt, sunt og bærekraftig – muligheter for cerealbransjen.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/cerealfagdagen-webinar-2021 Arrangement , Arrangementer
      8. Innføring i tillaging håndbok internkontroll mat

        I dette kurset skal deltagerne få en bedre forståelse av tillaging av håndbok internkontroll mat. Du får en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Kurset er beregnet for ansvarlige for internkontroll i bakeri, konditori, utsalg og andre interesserte.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/innforing-i-tillaging-handbok-internkontroll-mat2 Kurs
      9. Innføring i tillaging håndbok internkontroll mat

        I dette kurset skal deltagerne få en bedre forståelse av tillaging av håndbok internkontroll mat. Du får en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Kurset er beregnet for ansvarlige for internkontroll i bakeri, konditori, utsalg og andre interesserte.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/innforing-i-tillaging-handbok-internkontroll-mat22 Kurs
      10. Sjokoladekurs for lærlinger

        Vil du være med på sjokoladekurs med en utøver fra konditorlandslaget?  På dette kurset skal vi temperere sjokolade og lage ulike smaker og ganacher.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/sjokoladekurs-for-larlinger Kurs
      • Forrige
      • Side 38 av 114
      • 1
      • ...
      • 37
      • 38
      • 39
      • ...
      • 114
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube