-
#MerAv-seminar
Velkommen til vinterens #MerAv-seminar! Her skal vi blant annet få et innblikk i arbeidet med de nye norske kostrådene og vi skal høre om forbruksutvikling på frukt og grønnsaker. I tillegg kommer helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol for å dele ut Intensjonsavtalens utmerkelser.
-
Verdens Brøddag
Dette er en dag som skal skape oppmerksomhet rundt behovet for å skaffe tilstrekkelig og næringsrik mat til alle. Bli med å feire en av verdens viktigste og mest bærekraftige matvare!
-
Informasjonsmøte for elever og foresatte
Informasjon om utdanningstilbudet for Restaurant- og matfag. Dato ikke endelig fastsatt.
-
GastroNord 2024 i Stockholmsmässan
Mat, drikke og nye trender er det GastroNord 2024 handler om. Få innblikk i de nyeste tankene om fremtidens mat og drikke, nye teknikker og spennende smaksprøver.
-
Webinar: Ny opplæringslov og krav til bedrifter og opplæringskontor
BKLF inviterer til månedlige frokost-webinarer for våre medlemmer hvor vi vil løfte frem aktuelle temaer for bransjen. Første webinar har den nye opplæringsloven som tema. Logg deg inn i medlemsportalen for å få tilgang til Teams-lenken.
-
Nordic Bakery Cup
I september er det klart for Nordic Bakery Cup 2023 i Weinheim, Tyskland. Det norske laget er tittelforsvarer, og det er en oppgave de tar seriøst.
-
-
Fagfornyelsen i bakerfaget - modul 3
Modul 3 er siste kurs i rekken om fagfornyelsen i bakerfaget. Kurset vil gå over to dager, og teori og praksis vil være innflettet i hverandre. I denne modulen vil vi ha fokus på indirekte deigføring, med bruk av gjærbaserte fordeiger, skåldinger og surdeig.
-
Cerealfagdagen webinar 2021
I 2021 blir Cerealfagdagen avholdt i to omganger. Først ut er et gratis webinar over to timer. I oktober satser vi på å igjen kunne møtes i Nofima sine lokaler på Ås. Tema for dagene er innovativt, sunt og bærekraftig – muligheter for cerealbransjen.
-
Innføring i tillaging håndbok internkontroll mat
I dette kurset skal deltagerne få en bedre forståelse av tillaging av håndbok internkontroll mat. Du får en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Kurset er beregnet for ansvarlige for internkontroll i bakeri, konditori, utsalg og andre interesserte.