-
Om BKLF
Baker- og konditorbransjens Landsforening (BKLF) er en bransjeforening og et fagforum for bakeri, konditori, svenner og mestrer i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1898 og driver i dag med en rekke aktiviteter innen rekruttering, utdanning/kompetanseheving, profilering, kommunikasjon og næringspolitikk for norske bakeri.
-
Møt Emil Norstrand
Konditorlærling Emil Norstad (18) har ønsket å jobbe med bakst siden tiendeklasse. Nå er han lærling hos W.B. Samson i Oslo.
-
Møt Frida Magnussen
Frida Magnussen (18) gikk fra Studiespesialisering til Restaurant- og matfag. Den unge konditorspiren angrer ikke et sekund.
-
Nemesis
Nemesis er en klassisk dessertkake. Kaken er laget med 70% sjokolade og har en kraftig smak. Perfekt dessert til påske-gjestene, som også er glutenfri! Den holder seg godt i kjøleskap i flere dager.
-
Punsjstenger
Dersom formkaken du bakte forrige helg er blitt litt tørr, kan du bruke den til å lage deilige punsjstenger til kaffen. Du kan også bruke sukkerbrød for å lage disse små fristelsene!
-
Piña Colada
Har du lyst å prøve deg på vinneren av beste dessert i Nordic Pastry Cup 2018? Dette er en dessert inspirert av drinken Piña Colada, med smakskombinasjonene ananas, kokos og rom. Med denne vil du garantert imponere gjestene på 17.mai!