Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1061 resultater:
      1. Innholdsrik og sosial dag

        Det var en innholdsrik og sosial dag da konferansedeltagere fra hele bransjen møttes på Baker- og Konditorkonferansen og NM Årets Baker på Sørumsand videregående skole torsdag 18. april.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/innholdsrik-og-sosial-dag Arrangementer
      2. NM er en lærearena

        Torsdag 18. april arrangeres NM - Årets Baker på Sørumsand videregående skole, og for første gang siden 2018 skal Norges beste baker kåres. Ludvig Myhre Andersen er en av tre som skal konkurrere om den gjeve tittelen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nm-er-en-larearena Arrangementer
      3. NHO Mat og Drikkes innspill til forskrift til ny Oppæringslov

        1.august 2024 innføres den nye opplæringsloven for grunnskole og videregående skole. Fra samme dato skal også forskriften til loven være klar. 18. februar var det høringsfrist på forskriften, les NHO Mat og Drikkes høringssvar her.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nho-mat-og-drikkes-innspill-til-forskrift-for-ny-opparingslov Nyhet
      4. Inspirasjon og erfaringsutveksling på fagtreff

        For andre året på rad arrangerte Baker- og Konditorakademiet (BKA) fagtreff for lokalmøller, kornbønder og håndverksbakerier. Bakgrunnen for fagtreffet er Matkornpartnerskapet sitt mål om 90% norsk mel innen 2030.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/inspirasjon-og-erfaringsutveksling-pa-fagtreff Arrangementer
      5. Ny fagansvarlig i BKLF og Baker- og Konditorakademiet

        Mandag 13. februar begynner Nils Olav Heggdalsvik i jobben som fagansvarlig i BKLF og Baker- og Konditorakademiet. Han tar med seg mye erfaring og kunnskap som hele bransjen nå skal få nyte godt av.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/ny-fagansvarlig-i-bklf-og-baker--og-konditorakademiet
      6. Aktuelle tilsyn fra Mattilsynet i 2023

        Mattilsynet skal i løpet 2023 føre tilsyn med næringsmiddelprodusenter over hele landet. Noen av disse tilsynene er relevante for alle i baker- og konditorbransjen. Vi gir deg her en oversikt over hva din bedrift kan bli kontrollert for, og hvordan du kan forberede deg på dette.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/relevante-tilsyn-fra-mattilsynet-i-2023
      7. Vil du lede norges baker og konditorlandslag til nye høyder?

        https://www.bklf.no/artikler/2023/vil-du-lede-norges-baker-og-konditorlandslag-til-nye-hoyder
      8. Flere fikk plass på vg2 baker og konditor

        Nå er det mindre enn to måneder til søknadsfristen for de som ønsker en utdanning i baker- og konditorfaget. I høst var det 11,36 prosent flere elever som fikk plass på vg2 baker og konditor enn året før.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/flere-fikk-plass-pa-vg2-baker-og-konditor Fagutdanning
      9. Ny undersøkelse viser at 82% syns Brødskala'n er enkel å forstå

        Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF) har fått utført en undersøkelse etter at merkeordningen Brødskala`n tidligere i vinter ble kritisert av blant annet professor Birger Svihus og Forbrukerrådet for å være villedende og vanskelig å forstå.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/brodskalaen-er-lett-a-forsta
      10. Mesteren og lærlingen

        – Det er viktig å være nøyaktig med oppveiingen, sier Bernt Lie-Nielsen og følger nøye med når lærling Kajol Nepali veier opp mandler, nøtter og melis til den klassiske bergenskaken «Hvit dame». Én ting er den kjente konditormesteren helt overbevist om: Lærlingene er helt avgjørende for bransjens fremtid.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/mesteren-og-larlingen Baker og Konditor
      • Forrige
      • Side 42 av 107
      • 1
      • ...
      • 41
      • 42
      • 43
      • ...
      • 107
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube