Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1137 resultater:
      1. Bli kjent med Naturbakst

        På håndverksbakeriet Naturbakst i Haugesund, deler eierne raust både av bakervarer og tid. Å være til stede for kunden og lokalsamfunnet er viktig for de engasjerte og omsorgsfulle innehaverne Karianne Hauge Aksland og Svein Arne Aksland.

        https://www.bklf.no/artikler/bli-kjent-med/bli-kjent-med-naturbakst Bli kjent med , Bli kjent med
      2. Bli kjent med Edgars

        I 1906 åpnet Lalands bakeri i Mandal. Siden den gang har bakeriet skiftet både navn og eiere flere ganger, men en ting har aldri forandret seg; bakeriet har i over hundre år forsynt både sørlendinger og turister med velsmakende kvalitetshåndverk.

        https://www.bklf.no/artikler/bli-kjent-med/bli-kjent-med-edgars Bli kjent med , Bli kjent med
      3. Beredskap – hva er nå det?

        Blogger Anders Nordstad, er bekymret for norsk selvforsyning av mat, og er redd for at det norske matsystemet skal gå til grunne. Her kan du lese hva han sier om norsk korn og viktigheten av bakefaglig kompetanse når det kommer til beredskap.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/beredskap--hva-er-na-det Baker og Konditor
      4. Bli kjent med Ryfylke bakeri & konditori

        Som nyutdannet konditormester og fullstendig "fag-nerd", hadde Gunvor Fiskå lyst å bestemme selv hvilke kaker hun skulle lage. I 1994, etter at hun var ferdig med mesterprøven, startet hun derfor Ryfylke bakeri & konditori.

        https://www.bklf.no/artikler/bli-kjent-med/bli-kjent-med-ryfylke-bakeri--konditori Bli kjent med , Bli kjent med
      5. Bli kjent med Roxman Bakeri og Konditori

        På forsommeren i fjor, flyttet Roxman Bakeri og Konditori fra Sirevåg sentrum til det nybygde bakeriet langs Nordsjøveien. Selv om avstanden kun er på ca. 600 meter, resulterte flyttingen i tidenes omsetning for det 67 år gamle familiebakeriet.

        https://www.bklf.no/artikler/bli-kjent-med/bli-kjent-med-roxman-bakeri-og-konditori Bli kjent med , Bli kjent med
      6. Bli kjent med Grim Bakeri og Konditori

        Det familiedrevne håndverksbakeriet, Grim Bakeri og Konditori, har funnet oppskriften på suksess. Siden 1998 har Roy og Lillian Kristiansen drevet bakeriet som nå har fire utsalg i og rundt Kristiansand, og de ser lyst på fremtiden.

        https://www.bklf.no/artikler/bli-kjent-med/bli-kjent-med-grim-bakeri-og-konditori Bli kjent med , Bli kjent med
      7. Xiao Juan Peng

        Xiao Juan Peng er utøver på konditorlandslaget 2022. Hun jobber til daglig hos Naustdal Dampbakeri AS.

        https://www.bklf.no/baker--og-konditorlandslaget/baker-og-konditorlandslaget-2022/xiao-juan-peng Baker- og konditorlandslaget
      8. Rikke Sandanger Rosnes

        Rikke Sandanger Rosnes er utøver på bakerlandslaget 2022. Til daglig jobber hun hos Stavanger Conditori AS.

        https://www.bklf.no/baker--og-konditorlandslaget/baker-og-konditorlandslaget-2022/rikke-rosnes Baker- og konditorlandslaget
      9. Idun

        http://idun.no/ Baker- og konditorlandslaget
      10. Skal konkurrere mot sin egen treneren i NM

        Victoria Gravdal og Xiao Juan Peng vant sølv da de representerte Norge i konditor-VM i 2023. I år er Victoria utøver på konditorlandslaget, mens Xiao er lagtrener. I mars skal de konkurrere mot hverandre i NM i konditorkunst.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/skal-konkurrere-mot-sin-egen-treneren-i-nm Nyhet , Arrangementer
      • Forrige
      • Side 58 av 114
      • 1
      • ...
      • 57
      • 58
      • 59
      • ...
      • 114
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube