Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1137 resultater:
      1. Nytt medlemstilbud: frokostwebinarer om aktuelle temaer

        Fredag 13. september arrangerer BKLF det første i en rekke frokostwebinarer eksklusivt for våre medlemmer. — Målet er å komme tettere på medlemmene og løfte frem interessante og viktige temaer som vi vet bransjen er opptatt av, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nytt-medlemstilbud-frokostwebinarer-om-aktuelle-temaer Nyhet
      2. Ny opplæringslov for grunnskole og videregående skole

        1. august ble den nye opplæringsloven med tilhørende forskrift innført. Her er de viktigste endringene for lærebedrifter.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/ny-opplaringslov-for-grunnskole-og-videregaende-skole Fagutdanning, Opplæringskontorer
      3. Opplæringskontorenes rolle er avklart

        I arbeidet med ny opplæringslov og forskrift til denne har det vært mye usikkerhet knyttet til opplæringskontorenes fremtidige rolle i fag- og yrkesopplæringen. Endelig avklaring kom først når den nye forskriften ble offentliggjort 3. juni.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/opplaringskontorenes-rolle-er-avklart Nyhet
      4. Baker- og Konditorbransjens Landsforening har fått ny president

        Onsdag 12. juni valgte generalforsamlingen i Baker- og Konditorbransjens Landsforening etterfølgeren til avtroppende president, Ole John Berntsen (Naustdal Dampbakeri).

        https://www.bklf.no/artikler/2024/baker--og-konditorbransjens-landsforening-har-fatt-ny-president BKLF
      5. Enighet i forhandlingene om Baker- og konditoroverenskomsten

        Natt til 04. mai 2024 kom partene til enighet i forhandlingene om 133 - Baker- og konditoroverenskomsten.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/enighet-i-forhandlingene-om-baker--og-konditoroverenskomsten Nyhet
      6. Generalforsamling med fagseminar

        Velkommen til generalforsamling i Baker- og Konditorbransjens Landsforening! Etter generalforsamlingen blir det fagseminar, som også er åpent for ikke-medlemmer.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/generalforsamling-med-fagseminar BKLF
      7. Økning i antall søkere til restaurant- og matfagene

        Etter mange år med jevn nedgang, ser nå trenden ut til å snu. I fjor stoppet nedgangen opp og tallene for 2024 viser en økning i hele 7 % i antall søkere til restaurant- og matfagene.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/okning-i-antall-sokere-til-restaurant--og-matfagene Nyhet
      8. Bør følge EU i regulering av genteknologi

        NHO Mat og Drikke har gitt innspill til NOU 2023:18 "Genteknologi i en bærekraftig fremtid". Her påpeker de at den fremtidige reguleringen av genteknologi må ivareta innovasjonspotensialet og konkurransekraften til den norske mat-, drikke- og bionæringen. Det betyr at Norge som et minimum må følge regelverksutviklingen i EU, og åpne for økt bruk av genteknologi på planter.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/bor-folge-eu-i-regulering-av-genteknologi Nyhet
      9. Tom Erik er ny fagansvarlig i Baker- og Konditorbransjens Opplæringskontor

        Tom Erik Kristensen begynner i stillingen som fagansvarlig i Baker- og Konditorbransjens Opplæringskontor (BKO) den 1. mars, og han ser frem til å kunne bidra med sin kunnskap og kompetanse til alle lærlingene i BKO.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/tom-erik-er-ny-fagansvarlig-i-baker--og-konditorbransjens-opplaringskontor Fagutdanning, BKLF
      10. Ny bakersvenn på Bakst og Brygghuset

        Lars Helge Larsen har vært bakelærling på Bakst og Brygghuset i Bergen. Han fikk svennebrevet 26. februar. Vi gratulerer og ønsker Lars lykke til videre!

        https://www.bklf.no/artikler/2024/lars-helge-larsen-bakst-og-brygghuset Fagutdanning, Opplæringskontorer
      • Forrige
      • Side 59 av 114
      • 1
      • ...
      • 58
      • 59
      • 60
      • ...
      • 114
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube