Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1137 resultater:
      1. #MerAv-seminar med prisutdeling

        Forrige uke arrangerte Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF), Sjømat Norge og Norges frukt og grønnsaksgrossisters forbund (NFGF) #MerAv-seminar på Næringslivets hus. Publikum fikk blant annet siste oppdatering om arbeidet med de nye nasjonale kostrådene og inspirasjon om hvordan man kan jobbe for å fremme grovt, grønt og blått. Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol delte ut Intensjonsavtalens utmerkelser.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/MerAv-seminar-med-prisutdeling Arrangementer, Helse og kosthold
      2. Landskonferansen for Restaurant- og matfag 2024

        Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) er den største konferansen for mat- og måltidsbransjen. Årets hovedtemaer er effektiv rekruttering, fullføring og livslang læring i mat- og måltidsbransjen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/landskonferansen-for-restaurant--og-matfag-2024 Arrangementer
      3. Ni tiltak for et sunnere kosthold

        Forbud mot markedsføring av usunn mat og drikke mot barn, gratis frukt og grønt, avgift på sukkerholdig drikke og sunnhetsmerking av mat er blant tiltakene som foreslås av det regjeringsoppnevnte ekspertutvalget.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/ni-tiltak-for-et-sunnere-kosthold Nyhet
      4. Vi er klare med årets Bransjeundersøkelse!

        Hvert år gjennomfører BKLF en bransjeundersøkelse for å kartlegge utvikling i bransjen, og hvilke ønsker og behov bransjen har for ulike tjenester. Her har alle mulighet til å gi oss både ris og ros for det arbeidet som bransjeforeningen gjør eller ikke gjør.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/vi-er-klare-med-arets-bransjeundersokelse
      5. Henrik Falkensten er norgesmester i konditorkunst

        NM i konditorkunst 2023 ble avholdt på Umami Arena torsdag 16. februar. Det var en dramatisk innspurt før dommerne kunne konstatere at det var Henrik Falkensten som hadde sanket flest poeng og dermed fikk tittelen Årets Konditor 2023.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/henrik-falkensten-er-norgesmester-i-konditorkunst
      6. Kjenner du noen som har vært 40 år i bransjen?

        Hvert år deler BKLF ut utmerkelser for å hedre personer som har gjort en solid innsats for bransjen og felleskapet. En av utmerkelsene er 40-årsmedaljen.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/40-arsmedaljen
      7. Beredskap – hva er nå det?

        Blogger Anders Nordstad, er bekymret for norsk selvforsyning av mat, og er redd for at det norske matsystemet skal gå til grunne. Her kan du lese hva han sier om norsk korn og viktigheten av bakefaglig kompetanse når det kommer til beredskap.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/beredskap--hva-er-na-det Baker og Konditor
      8. Finalistene til Årets Bakeri 2023 er klare

        "Årets Bakeri" har etter fem år etablert seg som den mest prestisjefylte kåringen i baker- og konditorbransjen. Kåringen skal være med på å øke bevisstheten om alle de elementer som til sammen utgjør en vellykket bedrift, å fremheve og presentere gode bedrifter, samt å styrke samholdet i bransjen.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/finalistene-til-arets-bakeri-2023-er-klare Nyhet
      9. Kates kakeeventyr

        Konditormester Kate Kippersund svevde verden rundt som flyvertinne i SAS da hun startet sitt kakeeventyr. Hun har ikke helt landet ennå.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/Kates_kakeeventyr Baker og Konditor
      10. Kafé Solros - finalisten med eget småbruk

        Kafé Solros er en av tre finalister til Årets Bakeri 2023. Bakeriet åpnet i mai 2019, da pandemien herjet som verst. De har likevel etablert seg som ett av Bergens mest populære spisesteder. Gründerne slår et slag for småskalaproduksjon og rene råvarer.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/solros Inspirasjon
      • Forrige
      • Side 60 av 114
      • 1
      • ...
      • 59
      • 60
      • 61
      • ...
      • 114
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube