Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1151 resultater:
      1. Cerealfagdagen digital 2022 - Innovativt, sunt og bærekraftig

        Er du interessert i å høre mer om bakervarer med sunne og attraktive ingredienser som for eksempel grønnsaker eller alger? På den digitale Cerealfagdagen 2022 får du møte både forskere og fagfolk som kan fortelle om dette.

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/cerealfagdagen-digital-2022 Arrangement , Arrangementer
      2. Medlemstur til Bergen med Svenneklubben

        9. - 11. september blir det Medlemstur med Svenneklubben til Bergen. Vi skal besøke flere av de mest kjente bakeriene i "Vestlandshovedstaden".

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/medlemstur-til-bergen Arrangement
      3. NM i konditorkunst 2023

        Nå er det åpent for påmelding til NM i konditorkunst 2023. Sist gang "Årets konditor" ble kåret var i 2017, og det var tidligere landslagsutøver, Tonje Holtungen, som da stakk av med seieren. I neste års konkurranse, som finner sted på messen "Umami", er Tonje med i dommerpanelet.

        https://www.bklf.no/Kalender/2023/nm-i-konditorkunst-2023 Konkurranse
      4. Generalforsamling 2021 - Baker- og Konditorbransjens Landsforening

        17. juni avholder Baker- og Konditorbransjens Landsforening sin generalforsamling. På grunn av pandemien blir det i år som i fjor et digitalt møte. Alle medlemmer er velkomne til å delta, men husk å meld dere på!

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/generalforsamling-2021---baker--og-konditorbransjens-landsforening Arrangement
      5. Webinar: Rekruttering i Baker og Konditorbransjen

        Hvordan kan din lærebedrift tiltrekke seg de beste kandidatene? Hvordan kan samarbeidet mellom skole- lærebedrift og opplæringskontor bli enda bedre. Vi informerer om ulike rekrutteringstiltak i regi av Baker & Konditor Opplæring.

        https://www.bklf.no/Kalender/2025/webinar-rekruttering-i-baker-og-konditorbransjen Kurs, Arrangement , Arrangementer, Fagutdanning, Opplæringskontorer
      6. Kurs i brødbaking med norsk mel

        I dette kurset lærer deltakerne baketeknikker, surdeig og brødoppslag. Kurset er beregnet for elever, lærlinger og svenner.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/kurs-i-brodbaking-med-norsk-mel-21-april Kurs
      7. Kurs i sjokoladearbeid

        Grunnkurs i sjokoladearbeid beregnet for elever, lærlinger og svenner.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/sjokoladekurs-6-okt Kurs
      8. Morten Dalevold Carlson er hoveddommer i NM i Konditorkunst

        Morten Dalevold Carlson er hoveddommer i NM i Konditorkunst – Årets Konditor 2025. Han er utdannet kokk og konditormester, og har over tretti års fartstid i bransjen. Morten har dommererfaring fra både norske og internasjonale konkurranser.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/blir-hoveddommer-i-nm-i-konditorkunst Nyhet , Arrangementer
      9. Opplæringskontorenes rolle er avklart

        I arbeidet med ny opplæringslov og forskrift til denne har det vært mye usikkerhet knyttet til opplæringskontorenes fremtidige rolle i fag- og yrkesopplæringen. Endelig avklaring kom først når den nye forskriften ble offentliggjort 3. juni.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/opplaringskontorenes-rolle-er-avklart Nyhet
      10. Skal dømme i Årets Konditor 2025

        Cathrine Nilsen er en av tre dommere som skal kåre Årets Konditor 2025. Hun er utdannet konditor, og jobber til daglig som konditorsjef ved Britannia Hotel, hvor hun også er fagansvarlig for konditorlærlingene.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/skal-domme-i-arets-konditor-2025 Nyhet , Arrangementer
      • Forrige
      • Side 60 av 116
      • 1
      • ...
      • 59
      • 60
      • 61
      • ...
      • 116
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube